"NISAM JEDINA KOJA BOLUJE OD TOGA" Katarina Živković zbog BOLESTI na posebnom režimu ishrane, a evo kako je SAMA SEBI napravila ozbiljne probleme!

Pevačica otkrila sve...

Katarina Živković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačicu Katarinu Živković snima spot za pesmu "Klan", a otkriva da je njena figura vitka zahvaljujući posebnom režimu ishrane. Ipak, na takav način života naterala ju je nedavno ustanovljena insulinska rezistencija.

"Znam da nisam jedina koja boluje od toga, to nije ništa strašno i to se lako da srediti kada povedete računa o ishrani, načinu života i energiji ljudi koji vas okružuju. Tada ćete biti savršeno zdravi. Ja sam radila testove i rezultati su mi savršeni, pa sam došla do zaključka da sam ja to sama sebi izazvala. Svako od nas treba da radi na sebi i svom miru i kada to bude sredio, biće zdrav. Ne mogu reći da sam sve sredila, ali trudim se da se ne nerviram oko gluposti i oko stvari na koje ne mogu da utičem", kaže Kaća, i otkriva:

"Lako sebi napravim problem u trenutku."

Katarina Živković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Tako je bilo i na snimanju spota gde je pozirala u kamenolomu, pa smo je pitali da li se boji u takvom ambijentu.

"Samo da ne počnem da razmišljam tako, jer moja glava tako funkconiše, stalno razmišlja o problemima, nezgodama i ne daj bože o bolestima."

Kaća će novu pesmu, koju je uradila u saradnji sa Cobijem, izbaciti na svoj rođendan.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi