NJENA PORODICA U STRAHU Katarina Živković na meti progonitelja, javno pozvala nadležne organe da reše slučaj!

Nije im svejedno!

Katarina Živković
Katarina Živković, Foto: Printscreen

Poznate ličnosti često imaju problema, jer se zbog prirode posla stalno nalaze na meti nepoznatih ljudi.

SAMO PORODICA ZNA ZA VEZU Katarina Živković NAPUŠTA estradu i odlazi u Francusku?! Smuvala BOGATAŠA, a sada isplivali SVI DETALJI!

Katarina Živković
Katarina Živković, Foto: Promo

Jedna od njih je i pevačica Katarina Živković koja je imala loše iskustvo sa progoniteljem, a sada je čitavu priču podelila na svom Instagram profilu.

 

- Jako mi je žao što sada nakon i te kako uspešnog nastupa moram da trošim reči na bolesnicu koja me već duže vreme maltretira, progoni i na sve moguće načine pokušava da sabotira mene i moj posao, sa lažnog profila šalje poruke vlasnicima klubova u kojima nastupam, menadžerima, mojoj porodici i prijateljima. Blokiram je stalno, ali njeni profili niču kao pečurke pošto u njenom pacovskom životu sam jedina preokupacija - JA. Razmem da je ona opsednuta mojim likom i delom jer svoj život definitivno nema ili je zaljubljena u mene - u to zaista ne želim da ulazim niti me zanima. Zato molim sve vas koji dotična psihopata piše da ne ulazite u polemiku i raspravu sa njom već je blokirajte. Bolesnoj osobi ma koliko se trudili ne možete objasniti ništa, već sa njom treba da se pozabavi ozbiljno lice koje je stručno za takve poremećene osobe - napisala je Katarina i dodala:

Katarina Živković
Katarina Živković, Foto: printscreen


BAŠ JE PRETERALA! Atraktivna pevačica otkrila zašto NEĆE na nudističku plažu! Njen odgovor će i vas zgroziti!

- Zahvaljujem vam se naravno što me uvek branite, obaveštavate i ukazujete na psihopatu koja me napada i sabotira (tj. ona u svojoj poremećenoj glavi misli da to radi) ali ja joj zaista ne mogu pomoći jer nisam doktor. S obzirom da znam o kome se radi, verujte mi na reč da je tu i pomoć psihijatra vrlo diskutabilna. Blokirajte je i ne brinite ništa. Hvala vam još jednom - završila je Katarina.

Katarina Živković
Katarina Živković, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi