Katarina Šišmanović
Instagram/katarina_sismanovic
Katarina Šišmanović

Instagram/katarina_sismanovic

Katarina Šišmanović, Foto: Instagram/katarina_sismanovic

I dok se ona potpuno povukla iz javnosti, krajem januara počinje snimanje nove sezone emisije "Sve za ljubav" koja će se emitovati u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Još se ne zna koga će produkcija izabrati za voditelja.

Goran Stamenković

Facebook

Goran Stamenković, Foto: Facebook

Katarina je ranije o krahu veze sa Goranom Stamenkovićem koji se poklopio sa njenim povlačenjem iz javnosti rekla:

- Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života. Tom prilikom za magazin "Gloria" je priznala da je raskid teško podnela.

Njena veza sa Stamenkovićem bila je burna i dok je trajala spekulisalo se da su nekoliko puta raskidali.

Inače, Goran Stamenković je pre veze sa Katarinom bio sa voditeljkom Anom Mihajlovski sa kojom ima ćerku. I Katarina iza sebe ima brak, i to sa slovenačkim investitorom Dejanom Kitićem sa kojim je bila u zajednici godinu dana.

Komentari (3)

Melissa

23.01.2017 18:09

Zaista je steta i zao mi je sto Katarina vise nece da vodi emisiju "Sve za ljubav". Bez nje emisija nikada nece biti ista. Ona je to umela da radi na jedinstven i perfektan nacin i nema zamene! Katarini zelim uspeha u daljem radu i sve najbolje.

sosssa

23.01.2017 18:53

A kako ćemo mi bez njenih tankih nogu i kratkih sukanja?!

DR.ZVONKO

25.01.2017 09:58

ja bi se prijavijo na tečaj za voditelja emisije SVE ZA LJUBAV-ali morajo da budejo moji zahteve.IMAM DVA FAKULTETA SAD IMAM PLATO SKORO 20.000.OO EUR TOLIKO MORAM DA IMAM KOT VAS,to je pervo-drugo moram,da imam svoj službeni kola i ne kombi kojo se je vozila bivša voditeljica katarina šišmanović,ko bo imala 40.godina če imati reumo i bog zna šta če još biti sa nju.onda službeno bančno kartico u višini 5.000.eur,da ja mogu spavati u hotelo i ne kao vaša voditeljica koji je spavala u kombijo.