Katarina Jovanović
Screenshot Youtube
Katarina Jovanović

printscreen

Katarina Jovanović, Foto: printscreen

Finalistkinja ,,Zvezda Granda" Katarina Jovanović (26) za pola godine smšala je 25 kilograma!

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Šerifović, Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

 

Pevačica se u ovom takmičenju prvi put pojavila još u prošloj sezoni sa svojih 89 kilograma i tada je ispala već u prvom krugu. Kad je sledeće godine kročilana na istu scenu, žiri je nije prepoznao. Mentori su se otimali oko nje, a ona je izabrala da je za estradni posao spremi Jelena Karleuša.

Dobila samopuzdanje

Katarina otkriva kako je uspela da od buce postane vamp devojka i napominje da je to uradila samo zbog pevačke karijere.

Katarina Jovanović

Printscreen

Katarina Jovanović, Foto: Printscreen

"Za šest meseci smršala sam 25 kilograma! Sad sam druga, bolja osoba! Strogo sam se pridržavala hrono ishrane, nikad nisam bila gladna, a mršavila sam. Najvažnije je da budete uporni, da naučite da kombinujete namirnice i da imate obroke u određeno vreme. Tako ćete davati metabolizam u normalu. Zato svuda sa sobom nosim hranu, evo i sad u torbi imam parče mesa. Jedem samo zdravu hranu, baziranu na jajima, mesu i povrću i pijem dosta vode ili limunade", priča ova Kruševljanka i dodaje da sigurno ne bi uspela u javnom poslu da je ostala buca: "Ceo život sam bila gojazna imala sam dosta problema sa kilogramima.

Katarina Jovanović

Screenshot Youtube

Katarina Jovanović , Foto: Screenshot Youtube

Poslušala direktora Sašu Povića

Saša Popović mi je sugerisao da treba da skinem višak kilograma. I bio je u pravu smršala sam jer sam imala jasan cilj da uspem na estradi. Morala sam, jer je šou-biznis surov. Nikad mi nisu rekli: „Punija je, ali je slatka, ima nema iks faktor, stvarno nisam bila prijatna za oči".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Eto, prošle godine „Zvezdama Granda“ sam ispala u prvom krugu, verujem da je moja kilaža imala veze sa tim. Saša Popović mi je sugerisao da treba da skinem višak kilograma. I bio je u pravu! Najpre se sebi nisam svidela, a onda i drugima. Čim sam smršala, dobila sam samopuzdanje i to se odmah videlo na sceni.

Katarina Jovanović

Instagram

Katarina Jovanović, Foto: Instagram

 

Dosta se trošim

Katarina kaže da je smršala samo zahvaljujući balansiranoj ishrani, a ne treninzima.

"Nisam ništa trenirala, ali sam imala naporne probe za „Zvezde Granda“. Moj posao zahteva kondiciju, dosta se trošim na sceni. Odlučila sam da krenem na časove plesa, tokom takmičenja sam shvatila da sam talentovana i za igru", priča Kaća i napominje da joj je cilj da održi idealnu kilažu od 64 kilograma.

Katarina Jovanović

Screenshot Youtube

Katarina Jovanović , Foto: Screenshot Youtube

"Trudim se da se ne gojim. Ponekad mi se prijede nešto i tad se svim silama borim da ne prekršim dijetu", završava priču pevačica koja se takmičila i u šouu „Ја imam talenat“ 2011. godine, a ovog proleća se pojavila i u kvizu znanja „Potera“.

Katarina Jovanović

Screenshot Youtube

Katarina Jovanović , Foto: Screenshot Youtube

JK me motivisala da smršam

Katarina Jovanović priča da ju је JK motivisala da smrša. "Imala sam veliku podršku Jelene Кarleuše. Ona mi је pružila najbolje uslove kao mentor.

Jelena Karleuša, Katarina Jovanović

Screenshot Youtube

Jelena Karleuša, Katarina Jovanović , Foto: Screenshot Youtube

Publici је bilo čudno kada su me videli kako đuskam па bini sa njom. Bila je to velika transformacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Mira Škorić

B. Zajić/Alo!