"NISAM MOGLA NI DA HODAM, NI DA DIŠEM" Katarina Grujić za dlaku izbegla vađenje BUBREGA! Ispričala sve detalje PAKLA kroz koji prolazi!

Nije se predala!

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza

Nedavno je odjeknula vest kao bomba da je pevačica Katarina Grujić hospitalizovana zbog upale bubrega. Pevačica je ostala u bolnici pune dve nedelje.

Kada je izlazila iz bolnice novinarska ekipa emisije "Ekskluzivno" je sačekala i uputila joj nekoliko pitanja koja su zanimala čitavu javnost. Pevačica je prvi put progovorila kako se oseća.

- Prvi put posle dužeg vremena da sam se nasmejala. Konačno izlazim iz bolnice posle dve nedelje terapija i ležanja. Ja nastavljam terapiju kod kuće i nastavljam da ležim u krevetu narednih 6 nedelja. Lakše će mi biti kod kuće, sa svojima i prijateljima. Moram da kažem da mi je mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam došla ovde. Nisam mogla ni da hodam, ni da dišem. To su bili stvarno ogromni bolovi, to nije bila obična upala bubrega, već teška infekcija. Drago mi je što se bolje osećam i što se oporavljam - ispričala je Grujićeva.

Katarina Grujić otkrila kroz kakav pakao je prošla u bolnici! TRI DOKTORA su brinula o njoj!

AUTOR: Katarina Lazarević DATUM I VREME: 18.08.2019. 11:41 Mlada folk zvezda uz konsultaciju s doktorima odlučila da ide na kućno lečenje Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza Katarina Grujić nije ni slutila šta može da joj se desi zbog obične prehlade koju je mesecima imala, a nije išla na vreme da se leči.

Katarina je bila u strahu da će morati da joj odstrane bubreg, ali na svu sreću do toga nije došlo.

- Bilo je svakakvih priča, nismo znali da li će morati da se vadi. Hvala Bogu, nije se vadio i moj bubreg je izdržao. U avgustu sam otkazala sve nastupe, u septembru proredila, iako sam ih imala dosta. Pokušavam da što bolje ozdravim, da mogu što bolje da odradim nastupe koji me čekaju, pesma koja treba da se izbaci i spot. Zdravlje je na prvom mestu - rekla je Katarina.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi