Katarina Grujić
Printscreen/instagram

 

Katarina Grujić

Printscreen/instagram

Katarina Grujić, Foto: Printscreen/instagram

Katarinu Grujić muva bogati košarkaš koji je obasipa cvećem! Atraktivna pevačica već dve nedelje dobija bukete ruža od sportiste koji se još nije usudio da joj priđe, već joj na ceduljama piše da nikad nije video lepšu ženu, a u potpisu crta košarkašku loptu.

- Kaću često muvaju muškarci, ali ovo je prvi put da joj se neko udvara već dve nedelje, a da ona ne zna ko je u pitanju. Pretpostavlja da je reč o košarkašu jer na svakoj cedulji, pored romantične poruke, crta košarkašku loptu - kaže pevačicina drugarica i dodaje:

- Sve je počelo kad je pre dve nedelje na nastupu u Beogradu dobila buket sa 1.001 ružom i bocu šampanjca, uz kratku poruku da joj želi sreću u karijeri. Posle samo dva dana, dok je sa nama ručala u restoranu, košarkaš ju je opet iznenadio. Iz cvećare su doneli ogromne korpe sa ružama! Kaća nam je tada pokazala posvetu na kojoj je pisalo - "Znaj da si mi uvek u mislima". Na kraju cedulje je opet bila nacrtana košarkaška lopta.

Katarina Grujić

Masanori Jošida/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Iako joj laska udvaranje, Kaća se zabrinula zato što misterozni udvarač očigledno zna gde se kreće, ali i gde živi!

- Njen otac Gruja je poludeo kad im je na kuću stigla 1.001 ruža. Kaća mu je tada priznala da gotovo svakodnevno dobija cveće, ali da ne zna od koga. Njen tata je instistirao da Kaća pozove policiju jer je zabrinut za njenu bezbednost. Jedva ga je smirila i obećala mu da će sve sama da reši - priča njena drugarica.

Kako gorepomenuti dnevni list navodi, Kaća je pozvana da da komentar, te je ona priznala da ima udvarača košarkaša.

- Istina je da mi neko danima šalje bukete sa 1.001 ružom! Iskreno, nemam pojma o kome se radi, ali pretpostavljam da je košarkaš, jer na svakoj posveti crta košarkašku loptu. Kao i svakoj ženi, i meni prija pažnja, jedino me zabrinjava što taj čovek očigledno zna gde živim i gde se krećem - kaže Kaća i dodaje da je duže vreme slobodna:

Katarina Grujić

Masanori Jošida/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Nemam dečka, a sada mi i ne treba jer sam maksimalno posvećena karijeri. Trenutno promovišem novu pesmu ,,Muška kurva" koja je za nekoliko sati dospela na listu najslušanijih na jutjubu. Ponosna sam na to!