Katarina Grujić
Masanori Jošida/Alo!
Katarina Grujić

Screenshoot Instagram

Katarina Grujić, Foto: Screenshoot Instagram

Pevačica Katarina Grujić u poslednje vreme svoj privatni život krije kao zmija noge, a za „Alo!“ je objasnila zašto je odlučila da tome više ne govori. Pre nekoliko nedelja raskinula je sa dečkom, a tvrdi da je sve muškarce izgubila zbog svoje nepromišljenosti.

- Svaki put kada uđem u novu vezu, obećam sebi da neću javno govoriti o svom partneru, ali uvek se desi da mediji to saznaju i na kraju moram sve da ispričam. Kada sam bila u poslednjoj vezi, svojski sam se trudila da je držim što dalje od očiju javnosti, ali na kraju nisam uspela. Pokazalo se da me je moj jezik najviše koštao. Međutim, posle svih grešaka, mislim da sam naučila lekciju. Jezik za zube, ćutim i smeškam se - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Katarina kroz smeh i objašnjava da joj je najteže bilo kada su je mediji dovodili u vezu sa bivšim momcima.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nije prijatno kada ste u novoj vezi i kada vas povezuju sa bivšim partnerima. Sada sam odlučila da svog novog partnera predstavim svima tek kada budem spremna da se udam za njega. Obavestiću publiku i medije jer ne bi bilo lepo da to sakrijem - otkriva Kaća i dodaje da je ubeđena da njene fanove ne interesuje njen privatni život.

- Mislim da nikoga ne zanima gde sam i sa kim sam bila. To je i meni dosadno, a ubeđena sam da ni moje fanove to više ne interesuje - otkrila je Kaća za „Alo!“. Nakon raskida, Kaća je dugu kosu ošišala na paž, te nas je zanimalo da li se vodila onom čuvenom izrekom da žene menjaju frizuru samo kada su nesrećne u ljubavi.

Lepše je uz alkohol: Kaća Grujić

instagram

Lepše je uz alkohol: Kaća Grujić, Foto: instagram

- Tada nisam samo skratila kosu, već svaki dan nešto promenim. Tačna je izreka da žene kada su nesrećne u ljubavi skraćuju kosu ili se farbaju, ali kod mene je to slučaj svaki dan, pa zaključite šta želite. Možda ću uskoro ponovo vratiti staru dužinu - kaže pevačica kroz smeh i otkriva da je promenila i stil oblačenja.

Katarina Grujić

Printscreen

Katarina Grujić, Foto: Printscreen

- Od kada sam jedva izvukla živu glavu zbog problema sa bubrezima, pazim u čemu izlazim napolje i šta oblačim. Nećete me više viđati na minus deset u miniću i bosih nogu jer je ta era za mene završena. Osim toga, sada sam u fazonu da nosim samo moderna odela, a mnogo manje haljine. Ne mogu više da razmišljam o tome da li ću se saplesti ili neću, niti da pazim kako gazim ili hoće li mi neko stati na toaletu. Hoću da uživam, a ne da razmišljam o tome šta nosim - ispričala je pevačica i osvrnula se na početak karijere, kada ju je majka stalno zvala da je pita za razne novinske tekstove u kojima je ona bila glavna akterka.

Rano mi je da postanem mama!

Pevačica tvrdi da voli decu i da misli da će biti dobra majka, ali nam je objasnila da je još mlada i da ima vremena. - Mlada sam još da postanem majka, a i nemam sa kim. Šalim se. (smeh) Mnogo volim decu, uživam da se družim sa njima, ali stvarno sebe ne vidim kako guram kolica. Još je rano za to, posle 30. godine biću u tom fazonu - rekla je Grujićeva.

- Mama i tata znaju kojim se poslom bavim i navikli su da ne reaguju na priče koje pročitaju o meni. Međutim, na početku me je mama zvala svaki dan da proveri šta se to piše o meni, sa kim se zabavljam i da li sam dobro, a sada je oguglala na sve priče i uopšte više ne reaguje - kaže Grujićeva i dodaje:

- Meni je početku bilo glupo kada sam snimala neke provokativnije scene za spotove jer sam stalno razmišljala o mami i tati i tome šta će oni reći, a onda sam u glavi presekla da je to moj posao i da je to normalno za pevačicu. Rekla sam sebi: „Kaća, roditelji i rodbina su te viđali u kupaćem kostimu i nema tu neke velike razlike“, i od tada sam se opustila i trudim se da radim što bolje svoj posao - rekla je pevačica u razgovoru za „Alo!“.
Rano mi je da postanem mama.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

 

Komentari (1)

Marica

14.10.2019 09:19

Momci hoce, fine, otmene devojke sa puno manira, intelegentne i prirodne, Kaca ne poseduje nista od toga, momci je zele samo radi provoda.