Katarina Grujić
E-stock
Katarina Grujić

E-stock

Foto: E-stock

- Ja se nisam testirala jer nisam bila u kontaktu sa osobama koje su bile rizične, ili koje imaju virus, ali čim se završi spot planiram da idem na testiranje. Želim da ja sama budem sigurna, kao i moja porodica. 

Za vreme korone na terasi pravila si koncert za komšiluk?

Katarina Grujić

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

- Mislim da je bila nedelja, sunce je bilo, 28 stepeni, pustila sam muziku, a onda su mi fanovi pustili poruku gde su mi naručivali pesme i ja sam ih naravno ispoštovala. Nije mi bilo teško.

- Jeste, volim zdravo da se hranim, nisam se ugojila za vreme izolacije i nastaviću da kuvam. Najviše sam pravila ćufte u paradajz sosu, a ribu najbolje spremam. Kada budem napravila ribu zvaću vas da je probate u mom novom stanu.

Gde se nalazi taj novi stan, da nije možda na Beogradu na vodi?

Katarina Grujić

Alo.rs

Katarina Grujić, Foto: Alo.rs

- Nije u pitanu Beograd na vodi. U pitanju je jedna druga lokacija na Vračaru i tu ću se smestiti za koji dan.

Gledali smo te sinoć na "Zadrugoviziji", a i sama si bila rijaliti učesnik. Da li možda možemo da te očekujemo u četvrtoj sezoni "Zadruge"?

- Pa ja sam već govorila na tu temu. Ja sam 2013. godine bila na "Farmi" i to je bilo moje vreme kada je trebalo da se promovišem i smatram da sam ostavila najbolji utisak. Sada mislim da nemam vremena za to, gledam "Zadrugu" kada mi to vreme dozvoljava.

Katarina Grujić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Kristijan je rekao da je potpisao ugovor da za 350.000 evra uđe u Farmu. Za koju bi ti cenu ušla ponovo?

- Pa to bi verovatno bila duplo veća cifra, shodno mojoj zaradi koju bih imala u tih nekoliko meseci dok bi bila tamo - završila je pevačica.

 

 

 

Komentari (1)

Ilija

14.06.2020 18:56

A na Farmi bila za dzabe.