Katarina Grujić
Masanori Jošida/Alo!
Katarina Grujić

Masanori Jošida/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani po završetku ovog rijalitija rešila je da se upusti u pevačke vode.

Dok su je pojedine estradne zvezde podržale u ovoj nameri, drugi je osporavaju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Među njima se nalazi i popularna zvezda "Granda" Katarina Grujić. Katarina ne smatra Lunu koleginicom i ne predviđa joj blistavu pevačku karijeru.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

 

Oglasila se Kija Kockar nakon bačene bombe na studio njenom producentu! Pretrnula je od straha!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 15:40 Pevačica Kija Kockar u šoku je nakon što je na studio Filipa Miletića i Miloša Roganovića bačena bomba na Bežanijskoj kosi. Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube Pevačica, koja sarađuje sa ovim dvojcem za "Blic" kaže da ne može da veruje da se to dogodilo.

 

- Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u isotm košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo - izjavila je Katarina Grujić za magazin "Svet".

BONUS VIDEO:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!

 

Komentari (1)

Kuki

28.09.2019 20:25

Ne može Luna da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Izađe na binu i peva (otvara usta) na plejbek sa laptopom. To nisu pevači.