"TO SEBI VIŠE NEĆU DOZVOLITI" Katarina Grujić jedva izvukla živu glavu, a sad otkriva šta je pravi razlog teške infekcije!

Dobro zapamtite njene reči!

Katarina Grujić
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pevačica Katarina Grujić koja je nedavno preživela pravu dramu kada ju je neizdrživ bol u bubregu zakucao za bolnički krevet i neizvesnost koju je preživela zbog straha da će možda ostati bez jednog organa, kako kaže, naterali su je da iz korena promeni svoj život, ali i životne navike.

Svesna da je njen medicinski problem nastao kao posledica neizlečene upale, spremna je da greške koje je ranije činila više nikad ne ponovi.

- Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 došle su mi glave. Nakon svega što mi se dogodilo, rešila sam da neke stvari više ne radim. Ne mogu reći da ću ubuduće nositi veš ispod haljine, ili čarape kada sam u sandalama, ali ću na binu izlaziti pravo iz automobila, a nakon nastupa ću odmah ići kući, na spavanje. Neću više šetati bosa, izlaziti, ostajati do jutra… To sigurno sebi više neću dozvoliti - kaže iskreno za „Alo!“ Kaća Grujić. 

SVE JE BILO SAVRŠENO! Katarina Grujić ZAPREPAŠĆENA: Nikad ne bih bila sa njim da sam znala da je GEJ!

Katarina Grujić
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Bolnički dani su iza nje i, kako kaže, nerado ih se seća, ali i o njima priča.

- Četiri puta na dan sam primala terapiju u vidu vrlo jakih antibiotika. Te terapije su veoma teške i naporne, pa sam slabo i jela i spavala. Iako imate sve vreme ovog sveta za razmišljanje, vi jedino razmišljate o svom zdravlju i molite se da vam bude bolje - rekla je Kaća za „Alo!“.

NIJE MOGLA DA SE POMERI! Kaća Grujić VRIŠTALA OD BOLOVA, pa hitno smeštena u bolnicu! Evo šta kažu lekari, posledice mogu biti VEOMA OZBILJNE!

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi