Karleuša se pere od redaljki!

S. A. | vip 2017-08-03 17:16:10 2017-08-03 17:16:10

„Ova demo-verzija nikada neće izaći u javnost”, napisala je pop pevačica

Alo!/Rajko Ristić

Samo nekoliko sati nakon što je na svom zvaničnom „jutjub” kanalu objavila demo-verziju pesme „Izabrane pevaljke”, u kojoj proziva koleginice, koje nakon žestokog seksa ne mogu ni da sede, Jelena Karleuša je rešila da spusti loptu. I to na mestu gde je sve i započela.

Naime, pop pevačica juče nije bila raspoložena da odgovori na novinarska pitanja, ali je umesto toga objašnjenje ponudila na društvenim mrežama.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 29, 2017 at 3:09am PDT

 
Tako je nekoliko sati nakon što je objavila demo-verziju pesme „Izabrane pevaljke” objasnila da ta pesma nikada neće ugledati svetlost dana i da je na njenom zvaničnom „jutjub” kanalu završila samo zato što je nekako procurila na internet. Kako i gde, osim na njenom kanalu, nije objasnila, ali je požurila da se opere, tim pre što se u pesmi na uvredljiv način obraća koleginicama, koje naziva „pevaljkama”.

Birtašević: To je fejk!

I Zoran Birtašević, pevačicin menadžer, oglasio se na Tviteru i negirao autentičnost snimka:

- Fejk demo koji kruži netom nema veze sa finalnom verzijom pesme koja je trebalo da bude realizovana. Ni tekst ni muzika. Ne učestvujte u toj gluposti - napisao je on.

 - Ovo je samo demo-verzija iz 2015. koja je nekako procurila u javnost i nema nikakve veze sa finalnom, ni aranžman, ni muzika, ni tekst. Finalna verzija, odnosno ova pesma, nikada neće biti objavljena zbog svađe Sajsi MC i Karleuše. Ovo je samo demo-verzija, a u njima se svašta isprobava, peva, pušta - stoji u objašnjenju objavljenom na zvaničnom kanalu pop pevačice, koji je odskora i jedini na kojem se, zbog autorskih prava, objavljuju zaštićeni video i audio sadržaji sa Jelenom Karleušom.

Podsetimo, Karleuša je pre četiri dana objavila demo-verziju pesme „Izabrane pevaljke”, a tek nakon što je provokativni tekst podigao prašinu, pevačica je objasnila o čemu se radi. Pre toga, javnost je bila u nedoumici na koje koleginice JK misli dok peva: „Izabrane pevaljke, radimo vam redaljke, i ako vas izje*emo, ne smete da sednete”.  

 

Expand player
Pogledajte više