SKOVALA PLAN SA DUŠKOM! Karleuša se odlučila na potez kojim će oduvati Vranješa!

Pop zvezdu podržao suprug

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

Dok svi i dalje pričaju o tome da je Jelena Karleuša prevarila supruga Duška Tošića sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, ona za te priče ne daje ni pet para.

Počela je da nastupa, a trenutno se provodi u Dubaiju, gde zajedno sa ćerkama i mužem uživa na odmoru. Iako na sve moguće načine pokušava da skrene pažnju sa činjenice da svi pričaju o njenom neverstvu, to joj teško polazi za rukom, bar kada je šira javnost u pitanju.

 

S druge strane, Jelena strahuje od bivšeg ljubavnika Ognjena Vranješa i plaši se šta bi mogao još da uradi nakon što je plasirao njene fotografije i poruke, pa je rešila da nakon povratka sa odmora u Srbiju angažuje privatno obezbeđenje.

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, nije joj prijatno da izlazi sama iz kuće i vodi decu u školu, jer se plaši za svoju bezbednost.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Kada je Duško bio u Beogradu, bilo joj je mnogo lakše jer je on vozio Niku i Atinu u školu. Nakon skandala, Jelena je ranije odvela ćerke iz škole, te su zajedno otputovale u Kinu, a nakon toga su se uputile u Dubai. Ona se plaši da će po povratku u Beograd imati ozbiljnih problema zbog seks-skandala, a kako svakog jutra upravo ona vodi Atinu i Niku u školu, rešila je da angažuje obezbeđenje, koje će 24 sata biti zaduženo za njihovu bezbednost - otkriva izvor „Alo!“.

- Karleuša strahuje da bi Ognjen u nekom trenutku, sada kad zna da Duško nije tu, mogao da se pojavi ispred njene kuće, s obzirom na to da zna gde živi, pa upravo zbog toga ona strahuje za svoju bezbednost. A kako Vranješ ima veliki broj fanova na društvenim mrežama koji su ga podržali u celoj aferi sa Jelenom, ona dodatno opravdano strahuje da angažuje momke koji će je čuvati - kaže izvor i dodaje:

- Duško se složio sa njenom idejom i smatra da bi za neko vreme najbolje bilo da imaju privatno obezbeđenje, jer ne želi da dođe do neke neprijatne situacije, posebno ne bi voleo da se nešto desi njihovim ćerkama - rekao je izvor „Alo!“.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi