KRIVO JOJ ŠTO DUŠKO TROŠI NA STARLETU?! Karleuša preklinje Soraju da sve demantuje?! Poludela kad je saznala za aferu!

Nastavlja se drama!

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić, Foto: Vladimir Marković/Nenad Vujanovi

Pop zvezda teško je podnela to što se saznalo da je njen muž starleti navodno kupovao skupocene poklone, pa je preko više posrednika tražila od nje da to negira, ali je odbijena, piše Kurir. OVDE pročitajte detalje Sorajinog i Duškovog viđanja!

 

Jelena Karleuša na sve načine navodno pokušava da dođe do Soraje Vučelić kako bi je nagovorila da demantuje da je bila u tajnoj vezi s njenim suprugom Duškom Tošićem, što je Kurir razotkrio.

Podsećanja radi, bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“ i sportista navodno su se viđali oko godinu dana, i to baš u periodu dok je mala od velikog skandala bila prisna s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Tada je, prema rečima Kurirovog izvora, Tošić imao važnijeg posla - uživao je sa Sorajom u Turskoj i kupovao joj skupocene poklone - narukvicu od 60.000 evra, garderobu i cipele, o čemu se pisalo proteklih dana. To saznanje je pop diva teško podnela i sada joj je najvažnija misija da manekenka sve demantuje.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić, Foto: Vladimir Marković/Marko MetlašAl

- Jelena je mesecima sumnjala da Duško nešto petlja sa Sorajom, ali nije bila sigurna. Tada se i ona viđala sa Vranješom, pa se nije obazirala toliko na muža i njegove avanture. Sada, kada je ostala bez Ognjena i kada su tajne veze njenog supruga izašle na videlo, shvatila je da je bila u pravu i da ni Duško njoj nije bio veran. Pogledajte OVDE šta je Soraja izjavila povodom čitave afere!

Zato je i Vranješu rekla da njen muž mora da bude kriv za razvod, a ne ona. Dokaze ipak nije uspela da prikupi, a sve je krenulo nizbrdo zbog toga što je najpre ona razotkrivena. Sad je boli to što svi znaju koliko je Tošić široke ruke i da je čitavo bogatstvo trošio obasipajući Vučelićevu poklonima. Toliko joj je krivo da je odmah okupila armiju ljudi i zamolila ih da na sve načine dođu do Soraje i traže da demantuje sve što je izašlo u Kuriru - priča naš izvor blizak pevačici i dodaje da je da je starleta jasno stavila do znanja pevačici da od demantija nema ništa.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Ona jeste na Instagramu napisala da joj nije jasno zašto je upliću u još jednu aferu, ali to nije demanti. Soraja ima stabilnu vezu i ne zanima je to što Jelena preko svojih posrednika pokušava da je vrbuje da demantuje priču koja je do detalja tačna. Otkako joj je zabranjen ulazak u Srbiju, Soraja se nije oglašavala i nema nameru to da čini, a ponajmanje da demantuje vezu s Duškom koja je bila strasna i burna. Duško je s njom doživeo što nije ni sa jednom i to je sam pričao prijateljima i saigračima - završava naš izvor. OVDE pogledajte kako izlgeda poklon koji je Duško poklonio Soraji!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi