Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić
Vladimir Marković/Nenad Vujanovi
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić

Vladimir Marković/Nenad Vujanovi

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić, Foto: Vladimir Marković/Nenad Vujanovi

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Jelena Karleuša na sve načine navodno pokušava da dođe do Soraje Vučelić kako bi je nagovorila da demantuje da je bila u tajnoj vezi s njenim suprugom Duškom Tošićem, što je Kurir razotkrio.

Podsećanja radi, bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“ i sportista navodno su se viđali oko godinu dana, i to baš u periodu dok je mala od velikog skandala bila prisna s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Tada je, prema rečima Kurirovog izvora, Tošić imao važnijeg posla - uživao je sa Sorajom u Turskoj i kupovao joj skupocene poklone - narukvicu od 60.000 evra, garderobu i cipele, o čemu se pisalo proteklih dana. To saznanje je pop diva teško podnela i sada joj je najvažnija misija da manekenka sve demantuje.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić

Vladimir Marković/Marko MetlašAl

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Soraja Vučelić, Foto: Vladimir Marković/Marko MetlašAl

Zato je i Vranješu rekla da njen muž mora da bude kriv za razvod, a ne ona. Dokaze ipak nije uspela da prikupi, a sve je krenulo nizbrdo zbog toga što je najpre ona razotkrivena. Sad je boli to što svi znaju koliko je Tošić široke ruke i da je čitavo bogatstvo trošio obasipajući Vučelićevu poklonima. Toliko joj je krivo da je odmah okupila armiju ljudi i zamolila ih da na sve načine dođu do Soraje i traže da demantuje sve što je izašlo u Kuriru - priča naš izvor blizak pevačici i dodaje da je da je starleta jasno stavila do znanja pevačici da od demantija nema ništa.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!