Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Promo

Jelena Karleuša , Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ:

Ognjen Vranješ

Instagram screenshot

Ognjen Vranješ, Foto: Instagram screenshot

Kada je manekenka Vladana Railić za "Alo!" potvrdila da je bila u šemi sa Duškom, sledećeg dana je morala da demantuje tu izjavu, tvrdeći kako joj je neko hakovao nalog na Instagramu. Jedino što tada nije uspela da se dogovori sama sa sobom da li je nalog hakovan dva dana ili dan pre njene izjave, s obzirom na to da je objavila dva demantija, sa različitim vremenskim odrednicama. Njene statuse je brže-bolje preuzela JK, te ih objavila na svojoj društvenoj mreži.

Vladana Railić

Instagram

Vladana Railić, Foto: Instagram

Međutim, Railićeva se predomislila, pa ih je ubrzo obrisala, svesna da je slagala. Kako saznajemo, glavni razlog njene objave bile su pretnje koje je navodno dobijala preko ljudi bliskih Jeleni Karleuši, zbog kojih se uplašila.

Sofija Milošević

Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević, Foto: Instagram/sofijamilo

Naravno, Sofija nije znala da Karli ima tako "visoko" mišljenje o njoj, pa je pre toga takođe demantovala da spava sa njenim mužem, ne želeći da okusi Jelenin gnev. duško 

Duško Tošić

printscreen

Duško Tošić, Foto: printscreen

Sve u svemu, čini se da su Duškove ljubavnice plašljivije od Jeleninog ljubavnika, koji nema nameru da stane sa porukama koje plasira u medijima.