Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako je Jelena potkačila celu Hercegovinu komentarom da tamo "nema ni struje, ni interneta", Mira je Karleuši žestoko uzvratila, ali je vrlo brzo reagovao i njen muž koji je imao jasnu poruku za pevačicu.

Naime, Milorad Medan nije ostao ravnodušan na Karleušine reči, pa je posalo brutalnu poruku.

"Imamo struju i internet i vidili smo tvoju bruku i sramotu Jelena K", napisao je na Fejsbuku Mirin suprug.

Jelena Karleuša

Screenshoot Youtube

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

Karleuša je, naime, pitala Miru odakle je, pa ju je, kad je čula da je iz Trebinja, pitala da li oni imaju struju i društvene mreže.

"Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u pogrešnom smeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus", rekla je Karleuša kandidatkinji. Mira joj je rekla da se potrudila, ali Karleuša je nastavila u istom tonu.

"Da li je Trebinje na planini, imate li struje da pogledaš društvene mreže", rekla je pevačica.

"Nemojte, molim vas, ne bih volela da vodim ovakav razgovor. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu? Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom", rekla je kandidatkinja i tražila da napusti binu, a publika je potom zviždala Karleuši.

Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

 

 

Komentari (4)

Ja

20.02.2019 13:41

Pocela je opet..bezobrazna do bola, sakri se u misiju rupu i cuti, niko vise nece tolerisati tvoje bedne komentare, lepo ti je zena rekla, ..svake god. isto..itd. I niko te ne napada, ti napadas - imas neku sumanutu projekciju u glavi...Izgleda da samo Dusko nema "struju" pa nije video ono zbog cega treba da cutis "kao zalivena" zeno "napadana"...

mira

20.02.2019 13:54

Jelena počisti ispred svog dvorišta pa posle komentariši druge Gospođa Mira nema bogatog sponzora da je oblači !!!! Vranješ joj nije prijatelj već ima divnu porodicu..

Kiza

20.02.2019 13:58

Уф, карлеуса је толико фатална да јој Душић има бар пет лјубавница и уопште се не бакће са њом. Ако следи савете болесне карлеуше, извесно је да ће је муж преварити.

XXL

20.02.2019 14:50

JK je jedna needukovana osoba sa jedva završenom osnovnom školom ako je i nju završila tako da je više za žaljenje nego za osudu. Njeno obrazovanje i trenutak u kome se našla i snašla vinulo je u visine estrade, a videli smo i na koji prizeman način. Tako da je ne treba osuđivati samo zato što ima drugačiju percepciju. Bez obzira na status više je za žaljenje.