Jelena Karleuša
Nenad Vujanović
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

To joj, kako kaže, neće biti teško, jer ona inače sve postiže, pa je obećala lud provod svima koji dođu da je slušaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Marina i ja se svađamo, ali nikad je ne bih menjala

Marina Tucaković se uspešno oporavlja od teške bolesti, pa je već krenula da radi na novim pesmama. Jedna od pevačica sa kojima sarađuje jeste i Jelena, ali je istakla da je to vrlo izazovna i teška saradnja. To priznaje i Karleuša. - Marinina i moja saradnja veoma je žustra i burna. Ona je vatrena žena, a ja uvek imam svoje mišljenje i ne mirim se lako sa tuđim stavom. Marina nije navikla da joj se neko suprotstavlja, ali ceni kada neko ima svoju viziju jer je to inspiriše. Sa njom sarađujem četvrt veka i jedina je konstanta u mom profesionalnom životu - kaže Karleuša.

- Debeli, bradati... Jedan od njih dvojice, ne znam tačno koji, moraće da razmisli o uvredama koje je uputio na moj račun. Sve to što je uradio je mnogo glupo, ali bože moj, možda je bio pod nekim teškim opijatima. Drugo objašnjenje nemam. Kada se pokaju i upute mi izvinjenje, mogu da razmislim da im oprostim - kaže Karleuša, koja je u međuvremenu zakopala ratne sekire sa TV „Pink“, pa će se posle pet godina zabrane opet pojaviti na ružičastoj televiziji.

Selimo se u martu!

Jelena i njen suprug, fudbaler Duško Tošić, kupili su kuću na Dedinju, u koju će se useliti početkom proleća. - Uveliko se radi na svim detaljima, jer mi imamo svakakve želje. Još ne možemo da se uselimo, budući da se kuća sređuje i da se završavaju tehničke stvari. Lokacija je na Dedinju, a očekujemo da ćemo se preseliti početkom marta - kaže Jelena za „Alo!“.

- To što sam se pomirila sa „Pinkom“ ne znači da ću okrenuti leđa TV „Prva“ i „Zvezdama Granda“. Pomirenje jeste diglo prašinu u javnosti, a jedino što ja mogu da kažem jeste da nijedna javna ličnost ne sme da bude zabranjena u 21. veku - kaže JK i ističe da nijednom kolegi ne želi zabrane koje je ona prošla.

- Važno je da se opet pojavim na „Pinku“ i da tako zatvorim usta svima koji su likovali zbog toga. Treba da pokažem da je loše zabraniti nekoga ko nije ni ukrao, ni ubio. Zna se ko u ovoj zemlji treba da bude zabranjen - navodi Karleuša, koja je, osim sa „Pinkom“, započela saradnju i sa Aleksandrom Milićem Milijem, nekadašnjim bliskim saradnikom Cece Ražnatović.

- Mili je profesionalac i naša saradnja je počela kada mi je ponudio vrlo interesantnu pesmu. Sa zadovoljstvom sam to prihvatila. Dugi niz godina vladala je neka atmosfera da ko god je dobar sa Cecom automatski bude moj neprijatelj. To više ne dozvoljavam, jer su mi upravo oni mnogo zla učinili. Svi koji sarađuju sa mnom nikada nisu ružnu reč rekli za nju. Isključivo je bilo obrnuto - oštra je pevačica, koja užurbano sprema program za doček 2019. i nastupe u „Kasini“ i „Metropolu“.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

 Komentari (1)

BGMaja

11.12.2018 10:26

Toliko izrecenih lazi, da je covek ne moze nazvati lazovom, vec psihopatom.