ŽELI ŠTO PRE DA JE OSTAVI! Karleuša ne prihvata razvod, Tošić moli njene prijatelje prijatelje da URADE OVO!

Duško Tošić podneo je papire za razvod braka i sve teže podnosi činjenicu da njegova supruga Jelena Karleuša ne prihvata činjenicu da on želi razvod, saznaje VIP.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: E stock

Iako je prilično jasno da njihov odnos već duže vreme postoji samo na papiru, pevačica ni pod kojim uslovima ne želi da stavi tačku na svoj desetogodišnji brak i sporazumno se razvede od fudbalera. Duško, koji je spreman da ženi ostavi vilu od dva i po miliona i plaća paprenu alimentaciju za decu, u poslednje vreme bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka, otkriva izvor blizak fudbaleru za VIP.

 

- I pre nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao da ubedi Jelenu da je razvod jedino rešenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene porno-afere! Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i s njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je ubedili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji - kaže izvor VIP magazina. Šta je JK rekla povodom razvoda, pogledajte OVDE.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Divna Karleuša komemoracija
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Divna Karleuša komemoracija, Foto: E-stock

Kako saznajemo, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pokojnom majkom Divnom.

- On je na njene zahteve odreagovao burno i objasnio da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt s njom, osim kada je o njihovim ćerkama reč. Tada ju je i otpratio sa Instagrama, što je dodatno podgrejalo priče da je razvod neminovan - kaže izvor VIP. Šta će Duško ostaviti Jeleni, pogledajte OVDE.

Povodom priča o razvodu, oglasila se i Jelena Karleuša, koja tvrdi kako se ne rastaje od Duška.

- Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina bolesnih umova. Ne verujte, ne čitajte i ne pridajte im značaja jer vas lažu - navela je Karleuša na svojim društvenim mrežama, iako je samo dan pre toga na istim napisala da na „ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovara isključivo tišinom“. 

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi