Jelena Karleuša i Duško Tošić
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša

Printskrin

Jelena Karleuša, Foto: Printskrin

Samoproklamovana diva Jelena Karleuša bez trunke blama napala je talentovanu i trenutno najpopularniju pop pevačicu sa naših prostora Editu Aradinović.

Razlog zbog čega je Karleuša rešila da udari na daleko mlađu i zgodniju koleginicu je samo jedan. Uspeh Editine pesme “Životinje”, koja je za samo nekoliko dana bila prva na trendingu “jutjuba”, a milionski pregledi svedoče da Aradinovićeva ima hit leta. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

No, kako Karleuši smeta još jedan u nizu uspeha atraktivne brineta, ona je rešila je je izvređa i ponizi.

Očigledno je da Karleušin duet sa Gazda Pajom na koji je polagala velike nade nije prošao toliko zapaženo kao što je mislila, posebno jer su svi shvatili da se radi o obradi čuvenog hita “Taki, taki”, pa je sada Karleuši ostalo samo da vređa mlađe i popularnije pevačice.

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem – popi*dela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma – napisala je ona i dodala:

Edita Aradinović

Screenshot

Edita Aradinović, Foto: Screenshot

 

- Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali… na serviranje narkotika mladima kao nečeg kul i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno – BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se kul face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč - napisala je ona svoje objašnjenje.

Vendi BEZ DLAKE NA JEZIKU ispričala sve TAJNE ESTRADE! Blud i razvrat!

Šok intervju! Bez dlake na jeziku, voditeljka i pevačica govori zašto je ne zanima Ana Nikolić, da li je Darko Lazić dobio opomenu, zašto je Marko Miljković trebalo da pobedi u „Zadruzi" Mnogi su bili iznenađeni kada je TV Hepi prošlog novembra odlučio da Vesna Vukelić Vendi (47) bude voditeljka emisije „Jutarnja kafica" u rijalitiju „Parovi".

 

Umesto da pruži podršku mlađim koleginicama kao što  to obično govorila da radi, ona je rešila da pokaže svoje pravo lice, zaboravljajući sve one stihove i spotove koje je snimala, a u kojima je vređala i omalovažavala druge.

Jelena Karleuša

Screenshot Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Instagram

 

Pogledajte BONUS video:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

 

Komentari (1)

ana

06.08.2019 17:04

rece ona, koja ima pesmu marihuana ???