Lepa Brena
promo
Lepa Brena

promo

Lepa Brena, Foto: promo

Malo poznati detalj iz biografije Lepe Brene je i da je za spot Robinja koji je snimila u Istanbulu u režiji Stanka Crnobrnje, i koji se nalazi u filmu "Hajde da se volimo 3" spot dobio i međunarodnu nagradu za video produkciju.

Lepa Brena

promo

Lepa Brena, Foto: promo

Nestvarni kadrovi gde Brena ide kroz Istanbul, ali i kadrovi koje je snimila ispred čuvene Aja Sofije, što je iziskivalo posebne dozvole i produkcija kojoj bi i današnje doba pozavidelo, kao i nagrada koja je usledila te godine, uvrstili su Lepu Brenu u red svetskih umetnika.

Po prvi put Brenina publika je imala prilike da Brenu vidi sa sasvim malo šminke u kostimu i sa tokicom koji je potpisao čuuveni brend Teri Mugler.

Lepa Brena

promo

Lepa Brena, Foto: promo

Neke fotografije iz lične arhive govore i da je na setu bilo jako zabavno kao što je ova na kojoj je folk diva sela na stepenice da odmori sa ostatkom ekipe, a jedna od retkih fotki je i slika na kojoj je Lepa Brena sa svojim venčanim kumom i menadžerom Rakom Đokićem, takođe nastala u Istanbulu.

Lepa Brena

promo

Lepa Brena, Foto: promo

Da podsetimo, koncert u Areni 20. oktobra koji će Brena održati već je rasprodat, pa je zbogt velikog interesovanja publike u prodaju pušten i 21. oktobar kada će najveća regionalna zvezda proslaviti 35godina rada na estradi!