Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska
Rajko Ristić
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Rajko Ristić

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska, Foto: Rajko Ristić

Model Danije Dimitrovksa na današnji dan pre 5 godina na svet je donela sina, a danas se na svom Instagram profilu oglasila krajnje emotivnom porukom!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

- Danas je veliki dan. Ne volim patetiku, ali kako da ne budem patetična kada sam se 29. novembra 2013. zajedno sa njim opet rodila, kao da život pre njega nije postojao. Sve je postalo drugačije, sve je dobilo drugačiji smisao, sve je postalo bolje, lepše... I evo dok ovo pišem u kafiću i ispijam kafu, pokušavam da sakrijem suzu radosnicu koja mi se nekontrolisano skotrljala niz obraz (luda majka)... Ona suza sreće što ga imam, suza zahvalnosti, jer u njemu je ceo moj svet, vazduh, srce, život! Ma ne postoji reč koja bi mogla da opiše to osećanje... još je nisu izmislili. Sine moj, srećan ti rođendan - napisala je supruga Ognjena Amidžića.

 

- Srećan nam ovaj i svaki dan sa tobom, jer si genije (skromno i objektivno samo kako majka može), a tebi sine moj srećna svaka naredna godina i da ih bude kako ti voliš da kažeš - beskonačno puno - dodala je Dimitrovska.

 

Komentari (1)

Milena

29.11.2018 14:36

Kakvo beskorisno, tupljenje.