Kaja Ostojić
Nenad Vujanović/Alo!
Kaja Ostojić

Nenad Vujanović/Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica Kaja Ostojić gostovala je u "Premijeri" gde je govorila o razvodu sa Džuniorom Džekom.

Naime, Kaju su takođe pitali o fudbaleru sa kojim su je mediji povezivali, a onda je istakla da je srećna, pa su voditelji odmah zaljučili da "sporna romansa" i dalje traje.

"Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se mrazveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem "imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati", rekla je Kaja a onda i nastavila.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, nar ne u ovom trenutku. Mi smo prošlii dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi.

Kaja i Džunior Džek

Screenshoot Instagram

Kaja i Džunior Džek, Foto: Screenshoot Instagram

"Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku", priznala je pevačica u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Što se tiče romanse sa fudblerom, voditelji emisije su želeli da znaju nešto više o tome, a onda je usledio odgovor koji niko nije očekivao. 

Kaja Ostojić

Masanori Jošida/Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno", rekla je Kaja a ovo je u emisiji "Premijera vikend specijal" od strane voditleja protumačeno kao svojevrsno priznanje da je pevačica trenutno srećna u ljubavi sa fudbalerom.

Podsetimo, beogradski mediji preneli su informacije da je Kaja navodno u vezi sa hrvatskim fudbalerom trenutno angažovanom u Francuskoj, Mateom Pavlovićem.

 BONUS VIDEO:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!

 

Katarina Grujić još uvek pod lekovima, otkrila pravu istinu o svom zdravlju!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 06.10.2019. 09:35 Promenila stare navike. Katarina Grujić, Foto: Printscreen/instagram Katarina Grujić izbegla je operaciju bubrega, ali je tokom boravka u bolnici rešila da promeni navike koje su ugrozile njeno zdravlje. - Osećam se mnogo bolje, terapije su odradile svoje, ali sam još uvek pod terapijom antibioticima i nekim biljnim lekovima.