Kaja Ostojić ponovo zaljubljena! Progovorila o razvodu, a onda se dotakla i novog dečka!

Alo.rs/I. M. | vip 2019-10-06 16:35:30 2019-10-06 16:35:30

Iskrena.

Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica Kaja Ostojić gostovala je u "Premijeri" gde je govorila o razvodu sa Džuniorom Džekom.

Naime, Kaju su takođe pitali o fudbaleru sa kojim su je mediji povezivali, a onda je istakla da je srećna, pa su voditelji odmah zaljučili da "sporna romansa" i dalje traje.

"Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se mrazveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem "imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati", rekla je Kaja a onda i nastavila.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, nar ne u ovom trenutku. Mi smo prošlii dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi.

"Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku", priznala je pevačica u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Što se tiče romanse sa fudblerom, voditelji emisije su želeli da znaju nešto više o tome, a onda je usledio odgovor koji niko nije očekivao. 

"Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno", rekla je Kaja a ovo je u emisiji "Premijera vikend specijal" od strane voditleja protumačeno kao svojevrsno priznanje da je pevačica trenutno srećna u ljubavi sa fudbalerom.

Podsetimo, beogradski mediji preneli su informacije da je Kaja navodno u vezi sa hrvatskim fudbalerom trenutno angažovanom u Francuskoj, Mateom Pavlovićem.

 BONUS VIDEO:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!

 

Katarina Grujić još uvek pod lekovima, otkrila pravu istinu o svom zdravlju!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 06.10.2019. 09:35 Promenila stare navike. Katarina Grujić, Foto: Printscreen/instagram Katarina Grujić izbegla je operaciju bubrega, ali je tokom boravka u bolnici rešila da promeni navike koje su ugrozile njeno zdravlje. - Osećam se mnogo bolje, terapije su odradile svoje, ali sam još uvek pod terapijom antibioticima i nekim biljnim lekovima.

 

Expand player
Pogledajte više