Kaja Ostojić
Masanori Jošida/Alo!
Kaja Ostojić

Masanori Jošida/Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE I:

 

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pevačica se iselila iz kuće pre dva meseca, kada je shvatila da joj više ne ide u braku. Samo mesec dana nakon toga, zaljubila se u fudbalera Matea Pavlovića.

- Iako se spekulisalo da je varala Džuniora sa Mateom, stvarnost je drugačija. Kaju užasno nerviraju te priče da je bila neverna, ali odlučila je da ništa ne komentariše jer veruje da će tako prestati da se o tome piše. Džunior i ona u poslednje dve godine nisu u dobrim odnosima, a brak im je više bio prijateljska veza nego odnos muža i žene - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

Džunior Džek i Katarina Kaja Ostojić

twitter

Džunior Džek i Katarina Kaja Ostojić , Foto: twitter

- Pevačica je pre dva meseca spakovala kofere i napustila njihovu kuću u Briselu jer nije želela da više bude pored čoveka za koga ne gaji emocije. Mesec dana nakon što se iselila, započela je vezu sa Pavlovićem. U početku je sve bilo prijateljski, da bi kasnije shvatili da među njima postoje mnogo jače emocije - kaže izvor „Alo!“ i otkriva:

- Njih dvoje se trenutno nalaze u Parizu, gde uživaju u ljubavi, a po povratku u Beograd, Kaja će najverovatnije priznati domaćim medijima da se razvela - kaže izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!

 

 

Komentari (1)

ax

16.09.2019 16:58

Gde ih nalazi samo takve ružne