HIT PAPARACO "Hurricane" u parku: Kada uraganke serviraju, muškarci padaju u nesvest!

Devojke iz grupe „Hariken“ važe za najzgodnije cice na domaćoj muzičkoj sceni, a nedavno su pokazale da s pravom nose taj epitet!

Hurricane u parku
Foto: Alo! / Dejan Briza

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je Sanju Vučić, Ivanu Nikolić i Kseniju Knežević dok su, u se**i izdanju, igrale odbojku u jednom parku nadomak Ade, popularnog gradskog kupališta.

Hurricane u parku
Foto: Alo! / Dejan Briza

Se**i uraganke stigle su u park nasmejane i dobro raspoložene i odmah su se bacile na sportske aktivnosti. Dok su se lagano zagrevale za odbojku, Ivana je koleginicama iz grupe pokazivala kako se pravilno servira i dodaje lopta, ali se čini da Sanja nikako nije mogla da se snađe u igri.

Hurricane u parku
Foto: Alo! / Dejan Briza

Umesto da vrati servis i prebaci igru na Kseniju, Sanji je lopta stalno ispadala, ali to je nije sprečilo da se dobro zabavlja. Tako je nekadašnja srpska predstavnica na „Evroviziji“ više trčala za loptom nego što ju je dobacivala, ali nije prestajala da se smeje.

Međutim, u jednom trenutku, devojke su se umorile, pa su sele na obližnju klupu kako bi se rashladile i spremile za drugu partiju. Odmor je najviše prijao Sanji, koja je podigla noge na klupu, dok se Ivana hladila lepezom

Hurricane u parku
Foto: Alo! / Dejan Briza

Nema sumnje da se Sanja, Ivana i Ksenija dobro slažu i privatno dosta druže, te da uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

Inače, devojke iz grupe „Hariken“ trebalo je da predstave našu zemlju na ovogodišnjem „Evrosongu“, koja je otkazana zbog pandemije koronavirusa. Umesto toga, održan je revijalni onlajn festival, na kojem su naše devojke imale veoma zapažen nastup.

Fotografije paparaca ,,Alo!" možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi