Džej Ramadanovski
E stock
Džej Ramadanovski

E stock

Džej Ramadanovski, Foto: E stock

Legendarni pevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova poslednja želja. Nakon toga, održan je govor posvećen pokojnom pevaču. Potresan govor tokom kojeg nema ko nije pustio suzu održao je glumac Stefan Radonjić.

- Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda - deo je govora:

- Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku - govorio je glumac Stefan Radonjić.

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pesmu "Nedelja", a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade poslednji put su se oprostili od čuvenog pevača.

Džej je pred smrt porodici i prijateljima poverio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pesmu "Nedelja", što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.

Stefan Radonjić

YouTube/Printscreen/Pink.rs

Stefan Radonjić, Foto: YouTube/Printscreen/Pink.rs

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice - Džejeve ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živeo do smrti, kao i zet Adil Maksutović. Brojne kolege došle su da isprate Džeja na večni počinak, a među njima su Svetlana Ceca Ražnatović, Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi.

SAZNAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: