MESECIMA VAN SEBE Kaća Živković strahuje za zdravlje najbitnijeg muškarca u njenom životu: Tumor mu se vratio, a sada je gore nego prošli put... (VIDEO)

Ne može više da laže i glumi kada je potpuno drugačije.

Katarina Živković
Foto: EON/Printscreen

Iako je uvek nasmejana i puna energije, kada se svetla reflektora ugase u privatnom životu pevačice Katarine Živković sve je drugačije. Ona sada priznaje da je često glumila sreću, ali da joj nije nimalo svejedno zbog toga što mesecima nastupa zbog korone, a pogotovo zbog toga što joj je otac ponovo bolestan.

- Nisam trenutno raspoložena za neke nove projekte. Ne znam kako moje kolege podnose ovu situaciju, nisam se susretala sa njima, ali ja je podnosim jako loše. Ne mogu da se izborim sa tim što ne radim. Poremetila me je cela ta situacija oko korone. Osim toga, tata mi je bolestan, pa se i tu dodatno čuvam, tako da ne izlazim previše, ne družim se previše sa prijateljima, nego gledam da budem izolovana - kaže Kaća i dodaje:

- Gledala sam sebe na televiziji i u nekim intervjuima gde izgovaram: "Znate kako, ja sam puna života", a moj izraz lica govori suprotno i rešila sam stvarno da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem u javnosti. Korona me je onemogućila da radim, a meni se socijalni život zasnivao na poslu. Tu sam se i družila i imala mnogo više elana i da izađem nakon posla. Meni je moj posao najbitniji pored porodice. Na sve to, mučna je i situacija sa tatom koji se razboleo, operisan je, ali se karcinom vratio. Osim toga, tu je milion problema. Ne mogu da glumim sreću i da ljudima plasiram nešto što nije tako. - nastavlja priču pevačica.

Katarina Živković
Foto: Alo.rs

Iako je njen otac uspešno operisan, nakon čega se osećao dobro, analize koje su uradili pokazale su da se rak vratio i proširio.

- Tata ima karcinom debelog creva, operisan je pre nekoliko meseci i išao je na hemoterapije. Nažalost, nakon toga smo uradili sve moguće analize, išao je na skener, na magnetnu rezonancu, tumor-markere i ispostavilo se da se tumor vratio, to jest da je metastazirao i sad krećemo ispočetka i svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati - kazala je Katarina.

Pevačica preko redakcije "Alo!" poručila hejterima nešto. Detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi