Katarina Grujić
Dejan Briza/Alo!
Katarina Grujić

printscreen

Katarina Grujić, Foto: printscreen

Atraktivna pevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana pre dva dana zbog teške upale bubrega, ekskluzivo saznaje „Alo!“. Naime, kako saznajemo, pevačica se u poslednjih mesec dana nije osećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod lekara.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, njeno zdravstveno stanje se u poslednje vreme naglo pogoršalo, a nakon što je Grujićeva, pre dva dana, zbog neizdrživih bolova otišla kod doktora, lekari su je poslali u bolnicu, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

- Kaća je pre nešto više od mesec dana počela da se žali kako se uopšte ne oseća dobro i da nešto s njenim organizmom nije kako treba. Pošto je od početka letnje sezone mnogo radila, oštre bolove u leđima, bol u stomaku i konstantni umor prepisala je prehladi i virusima koji vladaju. Iako joj se stanje iz dana u dan pogoršavalo, ona nije želela da ide kod doktora, ubeđena da nije ništa strašno i da će kroz nekoliko dana biti bolje, ali, nažalost, čekanjem je samo dodatno pogoršala svoje stanje - kaže izvor i otkriva da se Kaća odlučila da ode kod doktora tek kada je su bolovi postali neizdrživi.

Katarina Grujić

Masanori Jošida/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Prolazile su nedelje, a njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava nešto mnogo alarmantnije od gripa. Jednog jutra, Kaća je s nastupa u prestonici stigla pred zoru kući i polako se spremala za spavanje. Međutim, u tom trenutku stomak i leđa su počeli toliko da je bole da nije mogla da stoji na nogama. Počela je da vrišti od bola, ne uspevajući da se pomeri. Pozvala je drugaricu i zamolila je da dođe po nju - priča izvor i otkriva kako je Grujićeva reagovala kada su joj rekli da ima tešku upalu bubrega i da će biti zadržana u bolnici.

Katarina Grujić

Nenad Vujanović/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Kada je sa drugaricom otišla u bolnicu, po njenom izgledu bilo je svima jasno koliko je loše. Sproveli su je na ispitivanja i vrlo brzo zaključili da ima najteži oblik upale bubrega. Ni lekari nisu mogli da veruju da je sve vreme čekala i trpela bolove s obzirom na to da je stanje njenih bubrega bilo užasno. Rekli su joj da će morati da ostane u bolnici i otkaže sve nastupe. Šokirala se i nije mogla da veruje da ju je bolest snašla usred letnje sezone - priča naš izvor i dodaje:

- Određeni su joj hospitalizacija od 15 dana i strogo mirovanje. Objašnjeno joj je s kakvim bi ozbiljnim posledicama mogla da se suoči ako se ogluši o to što lekari kažu, što ju je uplašilo. Trenutno je u bolnici, radi detaljne analize i oporavlja se. Kada za 15 dana izađe, biće mnogo bolje. Posle ovoga će sigurno više voditi računa o svom zdravlju - zaključuje izvor za „Alo!“

Katarina Grujić

Privatna arhiva

Katarina Grujić, Foto: Privatna arhiva

Otkazala sve nastupe u avgustu

Kaća je na svom Instagram profilu obavestila fanove da je zbog zdravstvenih problema morala da pomeri datum svih unapred zakazanih nastupa.

- Dragi moji, zbog zdravstvenih problema i hospitalizacije, moja gostovanja su otkazana. Nastupi u avgustu biće pomereni. Uskoro se ponovo družimo i pravimo najluđe žurke - napisala je Kaća.

Katarina Grujić

Dejan Briza/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Grujićeva operisala glasne žice

Pevačica je pre pet godina operisala polipe na glasnim žicama.

- Ne mogu da pričam, ne smem da se naprežem. Bilo mi je teško da se probudim iz anestezije, pošto su mi operisali baš veliki polip. Cigarete sam ostavila uoči operacije i neko vreme neću smeti da pušim da ne bih ugrozila glasne žice - rekla je tada Kaća.

Kaća Grujić uhvaćena na plaži sa drugim muškarcem! Teško njoj kada je dečko vidi! (FOTO)

AUTOR: O.K. DATUM I VREME: 07.07.2019. 07:00 Društvo se preko dana provodilo na plaži, a uveče na nastupu Grujićeve u Budvi, i sve vreme su im prilazili navalentni udvarači Katarina Grujić, Peđa Božić, Sunčica Travica, Foto: Alo!

Pogledajte BONUS video: 

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!