Katarina Grujić
printscreen
Katarina Grujić

printscreen

Katarina Grujić, Foto: printscreen

Mlada folk zvezda Katarina Grujić već dugo je sama, a, kako kaže, muškarci je trenutno ne zanimanju. Da je rešila da se posveti isključivo karijeri, govori i njena nova pesma, koja je uveliko postala hit.

U svojoj numeri pod nazivom „Muška k*rva“ ona je opisala šta radi momcima koji je izdaju, a za „Alo“ je otkrila da li je ova pesma biografska i da li se u ljubavi opekla i verovala pogrešnim muškarcima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Dec 23, 2019 at 12:28pm PST

- Kako izgleda, svi moji muškarci bili su pogrešni jer nijedan nije pored mene, šalim se! Naravno da nisu svi moji momci bili kurve, ali su me skoro svi prešli. Ova pesma jeste biografska i opisuje jedan deo mog života koji sam proživela sa nekim lošim momcima. Ipak, na kraju sledi osveta, koju niko nije preživeo - rekla je Kaća kroz smeh i otkrila kako uzvraća udarac nevernim muškarcima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 28, 2019 at 3:44am PDT

- Ne spremam ja klasične osvete kao što bi radile neke druge žene, tipa ne bušim gume na automobilu, ne pretim, ne tučem se, ja to radim pametnije i bolje. Ne svetim se fizički već psihički, toliko ih uništim da se niko još nije oporavio, a, kao što vidite, ja sam dobro - priča Grujićeva i dodaje da uživa u slobodi i da ne traži muškarca.

- Taman sam se navikla na samoću i stvarno uživam. Trenutno mi nije potreban niko, odlično mi je ovako. Posvetila sam se karijeri, nastupima, porodici, prijateljima. Pokušali su mnogi da mi nameste neke svoje drugare i da raspišu konkurs da tražim dečka, ali to stvarno ne želim. Spavam sama i budim se sama i super mi je, ne treba mi niko da mi greje krevet - ispričala je Katarina za „Alo!“.

Ne bih se ošišala na ćelavo!

Kaću Grujić sreli smo u salonu dugogodišnjeg prijatelja i frizera Peđe Božića, koji vodi računa o njenoj kosi. Iako uvek izgleda drugačije, pitali smo je da li bi se nekada ošišala na ćelavo zarad popularnosti. - Peđi verujem apsolutno i uvek mu dopuštam da mi radi o glavi, ali još uvek nemam hrabrosti da se ošišam skroz na kratko ili na ćelavo (smeh). Volim da nosim perike i da menjam boju kose, i to niko ne radi bolje nego moj Peđica, on mi je sada sve i drug, i dečko, i najbolji frizer -rekla je pevačica.

Pogledajte spot u nastavku teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Feb 9, 2020 at 5:21am PST