Jovana Jocić
Printscreen
Jovana Jocić

Profimedia

Foto: Profimedia

Javnost je stjuardesu Jovanu Jocić upoznala kao devojku poznatog pevača, Saše Kovačevića. Njihova ljubav trajala je četiri godine, od čega su dve živeli zajedno, a čak su razmišljali i o braku. Međutim, zbog čestih svađa ipak su raskinuli.

PROČITAJTE JOŠ:

"Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila posle četiri godine veze. Međutim, kako su se u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela sa njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka", rekao je tada izvor blizak Saši i Jovani.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

sada u tvojim sam rukama tako sigurna✨

A post shared by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on Sep 11, 2019 at 3:37pm PDT

Saša Kovačević tada je naveo da je Jovana zbog posla stjuardese često bila na putovanjima, te istakao da su i posle raskida ostali u dobrim odnosima.

"Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je naravno tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda", rekao je pevač posle raskida.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sve vam je jasno. Anželik spava. ????‍♀️?

A post shared by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on Sep 18, 2019 at 5:13am PDT

Saša je nakon toga uplovio u vezu sa sadašnjom izabranicom Zoranom Tasovac, dok se Jovana nekoliko meseci kasnije smuvala sa Vladanom Savićem.

Par je početkom ove godine podelio srećne vesti o prinovi, a u julu je Jovana na svet donela devojčicu, kojoj su ona i Vladan dali ime Anđelija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

masta postaje realnost ukoliko cvrsto verujete? #idreamedaboutyou ? @la.lanna u @happyhous.e ?

A post shared by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on Sep 24, 2019 at 9:42am PDT

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!