NOVA LJUBAV ZAKUCALA NA VRATA! Jovana Joksimović otkrila sve detalje o neočekivanom emotivnom obrtu u njenom ljubavnom životu!

Nije znala šta je snašlo!

Jovana Joksimović
Foto: Printscreen

Jovana Joksimović je poznata ne samo kao jedan od najpopularnijih voditeljki kod nas, već i po braku sa poznatim pevačem Željkom Joksimovićem.

Jovana i Željko Joksimović
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jovana Joksimović je pre pevača Željka Joksimovića bila u vezi sa bivšim direktorom BK televizije Aleksandrom Zeremskim koji je od nje stariji 12 godina.

Ipak, kada je Jovana upoznala Željka na snimanju Evrovizije 2008. godine koju su zajedno vodili između njih dvoje su nastale varnice, zbog kojih je ona prekinula svoju vezu, a on svoju sa voditeljkom Adrianom Čortan.

Jovana i Željko
 Foto: Printscreen

- S jedne strane, i ja sam bila zauzeta, a i on (Željko) je bio. Nije lako doneti takve odluke, ali kad nema dece, te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to delovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš, ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vreme s jednom osobom, nego razmišljaš gde ćeš da sretneš tu drugu osobu i sedneš s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo da je čujemo. Mislim da je pošteno da kažeš osobi preko puta sebe da si se zaljubio i da vidimo šta ćemo - zaključila je Jovana jednom za medije.

Jovana i Željko Joksimović slave rođendan ćerkama
Foto: Dejan Briza/Alo!

Jovana je sada u braku sa Željkom, a zajedno imaju troje dece.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi