Jovana, Aleksandar
Marko Metlaš, Dejan Briza
Jovana Joksimović

Rajko Ristić/Alo!

Jovana Joksimović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jovana Joksimović je rođena u porodici beogradskih intelektualaca, ali ne ističe ponosno to što je "rođena Beograđanka".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Tad sam mislila da će to sve tako lako da ide, kao što je išlo lako do tog trenutka, i onda sam shvatila da je fakultet nešto potpuno drugačije, da to nije srednja, a kamoli osnovna škola. Tad sam se susrela sa tim da ja možda i ne moram da dam prvu godinu odmah. Ali onda mi je bio ukinut džeparac, tako da ja nisam razmažena jedinica, piše "Puls".

Kad nisam imala novca da odem na piće i kupim cigarete, pošto sam tada već konzumirala, onda sam shvatila da je momenat da ja počnem da radim. Ili te roditelji puste da budeš razmažen i glumiš neku mnogo važnu Beograđanku, pri čemu je tvoj značaj nikakav jer nećeš da se obrazuješ i školuješ, ili te nateraju da radiš. A mene su naterali i da radim i da završim fakultet", ispričala je Jovana u emisiji "Iz profila".

Aleksandar Tijanić

Marko Metkaš/Alo!

Aleksandar Tijanić, Foto: Marko Metkaš/Alo!

"Srđan mi je potreban da bude pametan, a ti samo da budeš lepa. Samo ti lepo reci 'Dobro jutro' i 'Doviđenja', i budi lepa. Nisam te zvao da budeš pametna", rekao je Joksimovićevoj na početku voditeljske karijere medijski mag, sa namerom da u njoj probudi inat i iz nje izvući maksimum, što je i sama Jovana shvatila godinama kasnije radeći sa njim. To je bio samo početak jedne velike karijere i razvijanje Joksimovićeve u sjajnu voditeljku kakva je danas.

Jovana Joksimović

Dejan Briza/Alo!

Jovana Joksimović, Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Komentari (4)

bata kameni

03.01.2019 23:25

po cemu je ona sjajna voditeljka i novinar pored marica pitanje za sve

ruza

03.01.2019 23:43

Koji fakultet je zavrsila????

Opet ja

04.01.2019 03:12

Ja Ne Znam kome je ona lijepa?! Odbojna,arogantna,neumjerena..prestala sam ih gledati zbog nje!

Jelena N.

04.01.2019 13:50

Da li je ova bunda ilegalna?!