Jovana Joksimović je zbog NEPRIMERENOG komentara Aleksandra Tijanića napravila uspešnu karijeru

Alo.rs/A.K. | vip 2019-01-03 19:46:52 2019-01-03 19:46:52

Jovana Joksimović je jedno od omiljenih TV lica. Njena lepota i profesionalnost su u prvom planu, a šarmantna voditeljka je karijeru započela na televiziji BK, a zatim je prešla na RTS.

Marko Metlaš, Dejan Briza

Jovana Joksimović je rođena u porodici beogradskih intelektualaca, ali ne ističe ponosno to što je "rođena Beograđanka".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Tad sam mislila da će to sve tako lako da ide, kao što je išlo lako do tog trenutka, i onda sam shvatila da je fakultet nešto potpuno drugačije, da to nije srednja, a kamoli osnovna škola. Tad sam se susrela sa tim da ja možda i ne moram da dam prvu godinu odmah. Ali onda mi je bio ukinut džeparac, tako da ja nisam razmažena jedinica, piše "Puls".

Kad nisam imala novca da odem na piće i kupim cigarete, pošto sam tada već konzumirala, onda sam shvatila da je momenat da ja počnem da radim. Ili te roditelji puste da budeš razmažen i glumiš neku mnogo važnu Beograđanku, pri čemu je tvoj značaj nikakav jer nećeš da se obrazuješ i školuješ, ili te nateraju da radiš. A mene su naterali i da radim i da završim fakultet", ispričala je Jovana u emisiji "Iz profila".

"Srđan mi je potreban da bude pametan, a ti samo da budeš lepa. Samo ti lepo reci 'Dobro jutro' i 'Doviđenja', i budi lepa. Nisam te zvao da budeš pametna", rekao je Joksimovićevoj na početku voditeljske karijere medijski mag, sa namerom da u njoj probudi inat i iz nje izvući maksimum, što je i sama Jovana shvatila godinama kasnije radeći sa njim. To je bio samo početak jedne velike karijere i razvijanje Joksimovićeve u sjajnu voditeljku kakva je danas.

 

Expand player
Pogledajte više