Jovana Jeremić
e-stock/Alo!
Jovana Jeremić

e-stock/Alo!

 Foto: e-stock/Alo!

- Moje prvo radno mesto je bila Hepi televizija, ja sam samo u jednom vremenskom intervalu prestala da radim na Hepiju zato što sam morala da završim fakultet i u jednom momentu kada sam bila na konkursu na RTS-u za TV lice, kada sam pobedila među 17000 ljudi i ušla u 10 najboljih T lica. Kada sam prošla test opšte kulture, diksijski test, vizuelni tekst, to je vrlo važno da svaki novinar i urednik prođe, jer samo tako si komplentna ličnost. Ja sam se uvek vraćala na Happy. Tu sam šest godina zvanično, ali zapravo deset, otkako je krenulo moje volontiranje - objasnila je Jovana Jeremić.

S obzirom na to da je već dugi niz godina u ovoj medijskoj kući, Jovana nam je otkrila da li je dobijala i druge ponude.

- Što se tiče ponuda sa drugih televizija, bilo ih je i biće. Ja svima volim da pomognem i svaku televiziju volim, ali nije stvar u tome samo da pređeš. Ja volim da se osećam sigurnom. Volim taj osećaj sigurnosti, važan mi je prostor koji ja zauzimam na nekoj televiziji. Bolje je biti prvi na manjoj televiziji, nego u velikoj zadnja rupa na svirali. Ja sam svoj na svome, dat mi je manevar veliki, svoj sam urednik i niko mi se ne meša u posao. Ja sarađujem sa svim televizijama i svima volim da pomognem, sada sam trenutno na Hepiju - rekla je Jovana, a zatim je progovorila o svom školovanju koje je završila sa odličnim uspehom.

Jovana i Srđan

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Završila državni Pravni fakultet u Beogradu, sa prosekom 9,6 i magistrirala isti taj fakultet, smer Javno pravo - Ustavno pravo i parlamentarni sistemi - objasnila je voditeljka.

Kako trenutno svi mediji bruje o situaciji voditeljskog tandema Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, Jeremićeva je dala svoje mišljenje o svemu što se desilo.

- Jovana i Srđan su vrhunski profesionalci. Neko može njih da voli ili ne voli, ali oni su brend Jutarnjeg programa u Srbiji. Ja sam mnogo učila od njih dok sam se pripremala da postanem voditelj i urednik jutarnjeg programa. Oni su kompletni novinari, imaju fenomenalne teme i sagovornike. Ne ulazim u to da li su oni bahati i da li terorišu ekipu. Ne znam da li je tačno to da su bili bahati, ako jeste, to nije dobro. Koliko god da je čovek zvezda u svom poslu, on ne sme da zapostavi svoju ekipu. Ja ne mogu da sudim o onome što ne vidim, samo ono što vidim, a to je da su profesionalci u svom poslu i da ne mogu da funkcionišu jedno bez drugog - istakla je Jovana.

Pročitajte još:

Komentari (4)

bagi

26.09.2020 12:39

Ne, malo manje samohvale, ja, pa ja, Joksimović ima veliko iskustvo za razliku od samohvale cenjene Jeremić, koja treba da uči, uči i samo uči. Sve ste vi skoro jednake, nije bitan fakultet, mnogo toga treba da ima novinar-voditelj. Dikcija, je ka-ta-stro-fa, taj vrišteći glas, krešendo pa dekrešendoi i na kraju šapat u nedra. Izgled, sve izoperisane, kod dotične gornja usna samo što ne dodiruje nos. To nema na nacionalnim Tv. nigde u evropi i svetu.

kaja

26.09.2020 16:05

@bagi - Bravo

mica

26.09.2020 13:00

od ovo dvoje samo je ova Jovana gora,sacuvaj boze

Sasa

26.09.2020 18:56

Kad te vidim i cujem obavezno menjam kanal...obucena si kao da u emisiju dolazis sa plavog mosta, o ostalome ne vradi trositi reci.