ŠTA ĆE SAD? Zarađivali kao da su u Americi: Jovana i Srđan ostali bez četvrt miliona evra!

Mnogi se pitaju šta će sad?

Jovana i Srđan
Foto: promo

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, odlaskom sa TV „Prva“ ostali su ne samo bez poslovnog angažmana, već i bez četvrt miliona evra godišnje, saznaje „Alo!“.

Naime, najplaćeniji televizijski dvojac koštao je ovu komercijalnu televiziju 20.000 evra mesečno, što je 240.000 evra na godišnjem nivou! Kako smo saznali, „Prva“ je i jednom i drugom voditelju jutarnjeg programa isplaćivala po 10.000 evra i kada su bili na godišnjim odmorima, a poznato je da su se odmarali od juna do septembra. 

Kako smo saznali, pre nego što su dobili otkaz na ovoj televiziji, njih dvoje su pregovarali sa konkurentskim televizijama na kojima su ranije davali otkaze.

- Srđan i Jovana su navodno u najstrožoj tajnosti pregovarali sa „Pink“ televizijom, a takođe su viđeni i na Javnom servisu, istim povodom - ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor. Kako nam je rekao, nakon što su čelnicima tih televizija rekli koliko para traže, ovi su ih poslali tamo odakle su došli.
Međutim, kada su se vratili na „Prvu“, obavešteni su da tamo više za njih nema mesta i da status „zvezda“ više ne važi.

Jovana i Srđan
 Foto: promo

- Jovana i Srđan su odlučili da tuže „Prvu“, ističući da su povređena njihova autorska i sva druga prava, ali televizija na kojoj su doskoro bili ima spreman odgovor na njihove napade - otkrio je izvor „Alo!“ koji je ispričao da protiv ovog voditeljskog dvojca zbog nepoštovanja radne discipline „Prva“ ima mnogo materijala.
Jovana Joksimović i Srđan Predojević do zaključenja ovog broja nisu bili dostupni za komentar. 

Povezane vesti

 • Korisnik: soda
  28/09/2020 - 11:47
  bez njih ce svaki program biti gledaniji.
 • Korisnik: mina
  27/09/2020 - 10:09
  More mrs! Tolike pare za baljezganje!
 • Korisnik: Otpremnina
  24/09/2020 - 19:45
  I ovi sa Prve su bas neki, lepo da su Im dali Po milion evra otpremnine....a ne ovako! Stvarno nije u redu! Pa oni su autori jutarnjeg, ups!
 • Korisnik: King
  24/09/2020 - 18:43
  Imamo I mi znaci Opru Vinfri I Lari Kinga, Ali samo Po primanjima izgleda!
 • Korisnik: Nikad veci
  24/09/2020 - 11:40
  Valjda su nesto I ustedeli majku mu, nije Beogra Menhetn, pa da potrosis 10.000 evra za mesec Dana! Sad bi mogli da se solidarisu sa gradjanima pa da rade negde za NIKAD veci minimalac: 32.000 dinara, NE evra Jovanice, kiss!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi