SUĐENJE KONAČNO ZAVRŠENO JK mora da plati Ceci 80.000!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dobila Jelenu Karleušu na sudu.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Instagram / craznatovic_official

Dobro poznato suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše konačno je dobilo epilog.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, folk diva je dobila spor zbog uvreda koje je JK uputila na njen i račun njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karleuša po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara.

- Ceca je 2014. godine podnela tužbu protiv Jelene pred višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma koje je Karleuša objavila. Naknadu štete je tražila zbog nanetog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda. Po presudi, Jelena mora Ceci da isplati 80.000 dinara i da plati sve sudske troškove, koji iznose 113.000 dinara - kaže za „Alo!” izvor koji je upućen u proces.

- Presudom od 2. novembra 2015. delimično je usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je to potvrđeno presudom Apelacionog suda u Beogradu 30. 3. 2016. godine - objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Zoran Ilić

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je 2010. napisala otvoreno pismo na društvenoj mreži Fejsbuk zbog kojeg je Ceca protiv nje podnela tužbu Osnovnom sudu u Beogradu.

Karleuša je u tom pismu iznela najgore moguće uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali ono što je folk divu najviše povredilo jeste to što je JK u negativnom kontekstu pominjala i njenu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.

Prvo suđenje na kojem su se folk diva i pevačica srele bilo je u oktobru 2012.

- Za ovaj tekst mogu da kažem da je maliciozan, uvredljiv, da sadrži neistinite informacije. Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio.

Takođe je na isti način pisano i o njihovom ocu, odnosno mom pokojnom suprugu. I ranije sam od nje trpela uvrede, ali joj nikada ni na koji način nisam odgovorila - izjavila je tada Ceca na sudu.

Jelena je tada ispričala da stoji iza svih svojih reči, koje će i dokazati, ali joj to do danas, očigledno, nije pošlo za rukom.

 • Korisnik: Vev
  24/02/2017 - 11:35
  Ova Karleuša ima više botova nego političari.
 • Korisnik: kokan
  23/02/2017 - 18:55
  Narodne JK ima botove i placene glasace na komentare. Jaca je i od politickih partija.
 • Korisnik: Don ivo
  23/02/2017 - 18:06
  SRPSKA GRISELDA BLANCO
 • Korisnik: Vanja
  23/02/2017 - 17:50
  Koju cast i ugled ova spominje vucarala se sa raznim krimosima i muslimanima u austriji,pokojni zoran marjanovic saban je pisao po njoj,lopov ukrala dva miliona vratila milion dobila nanogicu.e srbijo i pravosudje
  • Djuk @Vanja
   24/02/2017 - 00:07
   Kako znas da je pisao? Jesi li videla to ?
 • Korisnik: Milka
  23/02/2017 - 17:41
  Palma i Dacic poslali fantomke u saud da urgiraju za Cecu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi