KUKALA ZA BAKOM, A OSTAVILA JE SAMU DA UMRE! Jezivo svedočenje ove pevačice i medicinske sestre ledi krv u žilama, Ana Korać obmanula javnost - umesto da tuguje, ona se ovde provodila!

Zorica Erić, pobednica šou-programa "Nikad nije kasno", javno je optužila starletu Anu Korać da je zaboravila da dođe po svoju baku u bolnici, a kad je starica preminula, odmah ju je na Instagramu javno ožalila

Ana Korać
Ana Korać, Foto: PrntScrn

Starletina baka Milja Korać je poslednje dane života provela u čačanskoj bolnici, u kojoj Zorica radi kao medicinska sestra.

- Milja je bila simpatična i vesela, ponosno je svakoj sestri na odeljenju pričala da je baka Ane Korać. Hvalila ju je, pričala sve najlepše... Pa koja baka to ne radi? - počela je Zorica priču i nastavila da iznosi šokantne detalje.

Zorica Erić
Zorica Erić, Foto: printscreen

- Posle dva-tri dana baka Milja je trebalo da bude otpuštena kući, ali nema ko da dođe po nju! Uveče, još u bolnici, baka doživi moždani udar, oduzme joj se desna strana tela. Opet niko ne zove, niko ne pita za nju. Baka posle nekoliko dana umre sama... Njena unuka objavi na Instagramu kako je tužna i skrhana bolomi odmah ode na Kopaonik s prijateljima da se provodi!

Ana se početkom februara na Instagramu oprostila od svoje bake Milje.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: printscreen

"Bako, hvala ti za najlepše detinjstvo. Počivaj u miru", napisala je starleta pored fotografije na kojoj je baka drži u naručju.

Koliko je bila vezana za unuku, baka je pokazala dok je Koraćeva bila u „Zadruzi". Tada je biznismen Filip Mijatov optuživao Anu da se bavi prostitucijom, a Milja je to stresno doživljavala i branila svoju unuku.

- Srce me steže zbog što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tudem unučetu, a ne o mojoj Ani. Svima u porodici je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale! Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati - ispričala je tada baka Milja i dodala da je Ana miljenica u familiji Korać.

Dragana Mićalović se zaljubila, ovaj muškarac osvojio je neno srce, e OVDE pogledajte o kome je reč!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi