Jelisaveta i Miloš
Alo!/Marko Metlaš
Jelisaveta i Miloš

Alo!/Marko Metlaš

Jelisaveta i Miloš, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Poznata glumica porodila se u privatnoj klinici u Los Anđelesu oko pet časova ujutru po evropskom vremenu, i sve je proteklo u najboljem redu. Ona se lekarima javila dan ranije, kada su se pojavili porođajni bolovi, a nakon samo nekoliko sati na svet je donela ćerkicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Radosnu vest prva je objavila glumičina sestra Milica koja je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj je balonima ispisano bebino ime. Ona je takođe u Los Anđelesu, gde je sa Jelisavetom provela poslednje trudničke dane, obilazeći razne znamenitosti.

 

Jelisaveta Orašanin

E stock

Jelisaveta Orašanin, Foto: E stock
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jun 25, 2018 at 5:19am PDT

 

Teo zaplakao kad je video ženu i bebu

Jelisaveta Orašanin porodila se juče ujutru u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu, gde porođaj košta 20.000 dolara! Međutim, par nije morao da brine o novcu, jer je Teodosić osigurao svoju suprugu preko sebe, pa je bolničke račune isplatio košarkašev tim.

- Porođaj je protekao u najboljem redu, Jelisaveta i beba se osećaju odlično. Ponosni tata Teo odmah je obišao Jelisavetu i bebicu i bukvalno zaplakao od sreće kad ih je video. Teo je poslednjih meseci insistirao da bude sa Jelisavetom tokom porođaja, ali su se na kraju dogovorili da je ipak bolje da ne bude prisutan - kaže izvor blizak paru za "Alo".

Komentari (1)

Zen

14.02.2019 07:59

Al im tesko!? Za nas obicne smrtnike nezamislivo,sve sam iz svog dzepa do zadnje pare.