Jelena Kostov
Marko Metlaš/Alo!
Jelena Kostov

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Kostov, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pevačica Jelena Kostov trudi se da privatni život drži daleko od očiju javnosti. To, doduše, nije njen izbor, već izbor njenog supruga Miljana, pripadnika Žandarmerije, koji ne voli da se slika i pojavljuje u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se, kako kaže, uopšte ne buni zbog toga.

- Zaljubila sam se u Miljana upravo zbog toga. Nakon samo pet dana našeg zabavljanja rekao mi je: „Možeš da mi tražiš šta god poželiš, bukvalno ću ti skinuti zvezde s neba, samo nemoj da mi tražiš da se eksponiram“ - ispričala nam je Jelena i objasnila da on nikada nije voleo javnu scenu, ali da je prihvatio da deli život sa osobom koja je javna ličnost.

- Miljan često voli da kaže kako on voli mene, a ne javni život, iako je on sastavni deo mog posla. Nedavno me je iznenadio prijatno, jer se, uprkos prisustvu velikog broja novinara, pojavio na promociji mog albuma. Na taj način mi je dokazao i pokazao koliko me voli i koliko mu značim, jer znam koliki je to bio napor za njega - priča pevačica kroz smeh i objašnjava kako je do toga došlo.

Jelena Kostov

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Kostov, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- On nije došao sa mnom na promociju kako ga ne bi fotografisali. Bila je gužva i ja sam se popela na binu, a u toj masi sam videla samo njega. Bila sam u šoku. Uspeo je da prođe neprimećeno jer ljudi nisu povezali da je to moj suprug - kaže zaljubljena pevačica.

Nisam blogerka da reklamiram butike

Jelena kaže da na društvenim mrežama svakodnevno dobija zahteve da promoviše neki proizvod ili butik, ali da ona to odbija.

- Ja na svojim profilima jedino postavljam slike i klipove koji se odnose na humanitarne akcije i pomoć prikupljanja sredstava za bolesnu decu, kojih je, nažalost, puno. Što se butika tiče, ja ih ne reklamiram jer nisam blogerka. Ja sam pevačica. Od toga ne zarađujem i takve stvari ne naplaćujem - kaže Kostova za „Alo!“.

- On je jedina osoba koja je znala koliko sam godina ja pripremala ovaj album, čega sam se sve odrekla da bih ga snimila. Hvala mu što je bio tu i što mi je po milioniti put dokazao koliko mu značim ja i koliko mu je bitno sve ono što je meni bitno - iskrena je Jelena za „Alo!“. 

Ona kaže da bi sina Miliju, ukoliko bi poželeo da se bavi javnim poslom, podržala, ali nije sigurna da bi i njen suprug učinio isto.
Pevačica je, nakon udaje za pripadnika Žandarmerije iz Niša, u dokumentima promenila prezime, ali u javnosti nije.

- Ja sam Jelena Vuković, ali nastupam kao Jelena Kostov. Nisam želela da javno menjam bilo šta, jer sam svoju publiku navikla na svoje prezime. Već deset godina sam Kostov i tako će ostati. Što se mog supruga tiče, njemu je bitno da sam ja u opštini uzela njegovo prezime i da se u svim dokumentima prezivam isto kao on i kao naš sin Milija - kaže Jelena.