Jelena Karleuša
Nenad Vujanović
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Ona sama kaže da će ovu godinu pamtiti jedino po dobrim stvarima i da je zahvalna na svakoj sekundi života. Za sebe više ne želi ništa, ali je izrazila želje za svog supruga.

- Dušku manje povreda, sve drugo je ostvario i stekao dobrotom, talentom i mukotrpnim radom. Mojoj deci da uče od tate i mame, da budu vredne i dobre devojčice koje će naći svoj put na svoj način. Mojoj porodici, s mamom na čelu, samo zdravlje - poželela je pevačica.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

Pričala je da Duško često pokušava da je navede da odustane od pompeznih javnih nastupa.

- Niti on odustaje od pokušaja da me smiri, niti se ja dam ukrotiti. Volim da namećem svoje stavove. Kako smo stariji bolje komuniciramo. Više razgovaramo. Pre smo sve rešavali s*ksom. Sada smo sazreli kao partneri - rekla je pevačica.

Kaže da za nju godine nisu prepreka i da će ako se zainati rađati još dece.

- Meni ako dune, rađaću do pedesete. Svake godine po jedno dete. Ne volim ograničenja i spočitavanje godina ženama - rekla je Karleuša i dodala da je danas bomba, a da to nije bila sa dvadeset godina, kada je intelekt u pitanju.

Njene ćerke Atina i Nika su talentovane i Jelena misli da ni one kao majka, nikada neće biti u senci.

- Nasledile su strast, muzikalnost, intelekt, fokus. Učim ih da budu borci, da ne odustaju. To je najvažnija životna lekcija. Istrajnost. To se vežba - rekla je Karleuša.

Komentari (1)