Jelena, Ceca
Dejan Briza/Alo!
Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kao što se i očekivalo, nije štedela reči kada je u pitanju Ceca Ražnatović, pa je ispričala kako izgleda i kako se oseća kada kada se sretnu na sudu.

"Tu se viđamo često... Mislim, zastrašujuće je to viđanje sa njom. Mislim da joj neko, kod koga je operisala kapke, nije dobro uradio jedno oko. I onda, kad se upilji ovako u mene, malo ne otvara jedno oko kako treba i to deluje zastrašujuše. Mislim, meni je jezivo... I, u prirodi izgleda katastrofa", rekla je Jelena.

Ognjen Amidžić nije se usudio da da i svoj komentar, ali je Cecu kasnije ipak stavio u izbor u igri "Ili-ili", u kojoj je Jelena od ponuđenih pevača trebalo da izabere najveću balkansku zvezdu. Čim su se na ekranu pojavile slike Cece i Dragane Mirković, Jelena je izabrala Draganu, ali je pre toga oštro prokomentarisala Cecu.

"Čekaj, ovde je pitanje ko je najveća balkanska zvezda? Pa znaš šta, ne može da bude balkanska zvezda, ako je u većini balkanskih zemalja Ceci zabranjen ulaz. Tako da, naravno, Dragana", rekla je.

"Ali se pesme slušaju svuda", ubacio se Ognjen.

"Evo, pitaj bilo koga u Bosni da li je Ceca njihova najveća? Neće se složiti sa time ni u Hrvatskoj. Znači, balkanska zvezda je ona koja je dobrodošla u svakoj zemlji na Balkanu. Pošto ovu jednu mrze, znamo zbog čega, sigurno ne zbog falširanja, a ovu drugu obožavaju... Dragana Mirković, naravno", rekla je.

Komentari (6)

kapa za nisko čelo

26.12.2018 12:53

njene reci nemaju tezinu sem onog otzrovca koji pogadja u srce. Ona misli da gadja druge a gadja srecu i zdravlje svojih najblizih. Oči joj na fotou upravo tako izgledaju kako prica ima li veceg dokaza o bumerangu?Dr DOKTOR gospodjice sestopadezna je procenio da je ova bez mozga a on ima senzore. Ako prenosite sta doticna misli o nekom onda prenesite i vesti o rodeu na telohranitelju, limunada zurci i sli. Brak poslednji ne moze da izbrise biografiju. Nije zivot crtani film.

slavica

26.12.2018 13:06

Jos da ima dva zivota Jelena nece biti popularna kao Ceca!!!!!!!!!!

Laki

26.12.2018 13:40

Xaxaxaxa slatko se nasmejah, o cemu to prica Jelena, i koja je ona pevacka zvezda, po skandalima je prva priznajem, ali kao pevacica sacuvaj boze, sve ztvezde granda su za nju svemirsku godinu ispred nje, da sam vlasnik kluba Jelenu bih angazovao samo da zapeve pred fajront

Laki

26.12.2018 13:40

Xaxaxaxa slatko se nasmejah, o cemu to prica Jelena, i koja je ona pevacka zvezda, po skandalima je prva priznajem, ali kao pevacica sacuvaj boze, sve ztvezde granda su za nju svemirsku godinu ispred nje, da sam vlasnik kluba Jelenu bih angazovao samo da zapeve pred fajront

maja

26.12.2018 17:24

Zar je moguce da je neko toliko negativan i los u karakteru....jako nesretna i nezadovljna,jadan nas Dusko

mirjana

27.12.2018 04:14

Karleusin tata je jos uvek policajac iz senke.Ucenjuje mnoge politicare tako da niko ne sme J.K. da stane na crtu.U redu i to je Karleusin adut i sto zna mnoge prljave ila je konpas.Ko je ko.I to ce acicu i mnogima.Samo mala od skandala je preterala vredjajuci i ostali narod.