BIZARNO Jelena Krunić plakala kao kiša dok je gubila nevinost, nije mogao da joj uđe!

Javno sve ispričala!

Jelena Krunić
Jelena Krunić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Jelena Krunić odlučila je da podeli sa javnošću na koji način je izgubila nevinost, kako ona sama kaže sa opasnim momkom. OVDE pogledajte sa kim se Jelena Krunić vatala u gej klubu!

 

Rijaliti učesnica je za sebe rekla da je u to vreme bila pravi "duduk" i da je bila posvećena sportu, plesu i gimnaziji, pa i da je retko izlazila.

"Ja sam njega upoznala preko neke svoje drugarice i mnogo mi se svideo, i baš je bio moj tip muškarca. Bio je krupan, visok, crn, taman ten, beli zubi, i imao je lepe šake što je meni najbitnije kod muškaraca. Bila sam zaljubljena i on je prva tri meseca prema meni bio super, bio je zaštitnički nastrojen. I posle tri meseca, moj dotični, bivši odlazi u zatvor", rekla je ona i dodala da ga je u zatvoru posećivala i odnosila mu hranu, iako je samo mogla da ga vidi kroz rešetke.

Jelena i Petrući
Jelena i Petrući, Foto: Screenshoot

Krunićeva je priznala da je bila ubeđena da će isti muškarac biti otac njene dece. Kada je dečko izašao iz zatvora, njih dvoje su nastavili vezu, a posle 6 meseci, Jelena je odlučila da izgubi nevinost.

"To je meni najgore iskustvo u životu koje sam doživela. I nismo uspeli naravno na moj 18. rođendan veče, jer da izvinite, nije hteo da uđe, a uspeli smo drugo veče i to sam plakala kao kiša, i sve u svemu završilo se to brzo. Onda sam ja mrzela seks sa njim, jer je to bilo bolno, nije mi prijalo, jednostavno nije imao pristup kako da mi priđe", zaključila je ona na kraju svoje potresne ispovesti na njenom "Youtube" kanalu i otkrila da je od njega dobila polnu bolest jer ju je varao. Pogledajte OVDE šta Jelena mislio o Nadeždi Biljić, iako ju je brutalno pretukla! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi