Jelena Kostov
Rajko Ristić/Alo!
Jelena Kostov

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pevačica Jelena Kostov protekle godine se gotovoo potpuno povukla iz javnosti, a kako kaže, taj period je iskoristila da se maksimalno posveti porodici.

- Godinu i po je prošlo otkad sam izdala pesmu "ponekad". Sve dok nemam neku novu pesmu, mislim da ne treba da se pojavljuje na televiziji. Iskrena da budem, malo sam uživala, više sam se posvetila privatnom životu. 

Da li planiraš još jednu bebu uskoro?

- Pa volela bih, zaista. Kada vidim koliko je Milija mene promenio i kada vidim koliko je lepote, sreće i ljubavi uneo u moj život, mnogo mi je žao što se ranije nisam ostvarila kao majka. 

Imaš dečaka, priželjkuješ li sada ćerku?

- Kada sam prvi put bila u drugom stanju, ja sam toliko želela devojčicu, ali onda se rodio mali zvrk i shvatila sam koliko sam srećna što sam dobila sina. Sada bih opet volela da dobijem sina, još jednog dečaka. Ali tata bi voleo devojčicu. 

Nova godina se bliži, provešćeš je radno ili porodično?

- Ovu Novu godinu provodim u Beogradu i to me jako raduje. radiću, naravno. jedini doček koji nisam radila je bio kada sam bila u trudna. Tada sam bila u osmom mesecu trudnoće pa sam se odmarala, ali ja prosto ne mogu da zamislim da ne radim Novu godinu.  Moram priznati, priželjkivala sam da ovu ne radim, ali ko je lud da to odbije?

Jelena Kostov

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!