Jelena Kostov
Marko Metlaš/Alo!
Jelena Kostov

Alo!/Masanori Jošida

Jelena Kostov, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pevačica Jelena Kostov je prošle godine u oktobru prolazila kroz pravu dramu zbog silikona koji joj je pukao u grudima.

PROČITAJTE JOŠ:

Aco Pejović

Dejan Briza/Alo!

Aco Pejović , Foto: Dejan Briza/Alo!

 

- Nikada nisam imala problem da pričam o estetskim operacijama koje sam radila. Pa svi znaju kako ste izgledali pre i onda se odjednom pojavite sa većim dekolteom ili zadnjicom i pravite se da je sve to prirodno, a svi znaju istinu, meni je to presmešno! - kaže Jelena i dodaje:

Jelena Kostov

Alo!/Masanori Jošida

Jelena Kostov, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Podržavam je u potpunosti i smatram da mi moramo da znamo kada je dosta i da se povučemo. Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog svega toga, ja sam na Mirkinoj strani. Ona je devojka koja je sve postigla sama. Rodila je troje dece, nastavila da se bavi svojom karijerom, prezgodna je i prelepa, pa šta njoj treba da se zameri. Ponekad mi, žene, moramo da ućutimo - rekla je folkerka i dodala da se u njenom braku sve rešava razgovorom i kompromisima, koji su uvek neophodni, kao i razumevanjem i ljubavlju. 

Mirka Vasiljević

Alo!/Masanori Jošida

Mirka Vasiljević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 Leto ću provesti radno!

Pevačica kaže da tokom leta neće imati vremena za plandovanje.

- Leto će biti radno i ne znam kako ću uspeti da odvojim dve nedelje za odmor. Međutim, kada smo mi, pevači, u pitanju, to je odlično jer kada ne bih radila leti, uplašila bih se za svoju karijeru - ispričala je Jelena. 

Jelena Kostov

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Kostov, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Dea i Marina su dokaz da se sve može!

Pevačica se na jednom događaju srela sa Marinom Tucaković i voditeljkom Deom Đurđević i ispričala nam je da ju je bilo sramota kada ih je videla nasmejane i pozitivne posle svega što su preživele.

- Kada sam ih videla, samo sam spustila glavu od sramote. Kada razmislim, mi svaki dan nešto kukamo, ovo nam fali, boli me glava, imam temperaturu... Ma prava sramota, mnogo smo razmaženi. Marina i Dea su pokazale koliko su hrabre i kada su se one mogle da se izbore sa takvim nesrećama, onda svako od nas može - rekla je pevačica.

Komentari (1)

Milan

26.05.2019 19:08

Jao ne lupetaj ! Mirka postigla sve sama ? Prvo nije nikakva glumica , drugo udala se za dobrostojećeg lika pa zato može da ima i troje dece i da postigne sve ...