NIJE SE POJAVILA NA ROČIŠTU SA VRANJEŠOM Jelena Karleuša se baškari po Turskoj, a na sud šalje LEKARSKO OPRAVDANJE! Evo koji ZDRAVSTVENI PROBLEMI je "muče" (VIDEO)

Pevačica izbegava bivšeg ljubavnika...

Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša
 Foto: Dejan Briza/Alo!

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ danas su imali još jedno ročište na kom se pevačica nije pojavila. Ona je dostavila lekarsku dokumentaciju iako se baškari po Turskoj i objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

U Prvom osnovnom sudu danas su se pojavili samo Ognjenovi advokati. Vranješ nije bio u obavezi da se pojavi jer je on tužio bivšu ljubavnicu malu od velikog skandala ali je ona i ovoga puta izbegla saslušanje. Kao razlog za njen nedolazak, advokati Milica Jacimovski i Branislav Bogdanović su naveli da je pevačica iz privatne ginekoloske ordinacije dostavila opravdanje ds ima zdravstvenih problema.

"Jelena se nije pojavila na glavnom pretresu iako je uredno pozvana. Dostavila je lekarsko uverenje. Svi znamo da je na moru, njen advokat je dostavio dokaz avionsku kartu", rekla je advokatica Jacimovski i najavila sledeće ročište za 4. septembar.

Jelena će ponovo biti pozvana preko policije, a kako će se situacija dalje odvijati, punomoćnici su objasnili u video snimku:

Snimak možete pogledati i OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi