Jelena Karleuša, Kija Kockar
Printscreen
Jelena Karleuša, Kija Kockar

Printscreen

Jelena Karleuša, Kija Kockar, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Karleuša je dugo krila ovu istinu, ali se posle više od pet godina pojavila na televiziji "Pink" i iznela ekskluzivu.

"Ja nemam generalno ništa protiv te devojke. Svako se bori. Ima jedna priča vezana za tu devojku, nisam planirala to da kažem večeras. To mi je Duško, moj muž, ispričao kada sam ja imala žestoke komentare za nju. On mi je rekao: "Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila", otkrila je Jelena nakon čega su mnogi zanemeli.

Komentari (5)

2 estradni trćkaralici

26.12.2018 09:30

poćetak rasprodaje JK? "pala" na jednoj nebitnoj RIJALITI "zvezdi" i pogazila sve svoje stavove? Jeli ona svesna koliko godina je gradila imidž pametne i hrabre žene, da bi sada u momentu srušila sve to? Ako stvarno tako misli, neka peva Kija a ona neka je hvali kod kuće pored ekrana! Prvi put pišem: fuj JK!

Oxi

26.12.2018 10:26

Ocigledno da Kija nema nista zajednicko sa svojom majkom, ona je sva na Milosa Kockara a Slobo je u tom braku bio Nadica Zeljkovic...

XXL

26.12.2018 10:41

Dakle ipak ona "nahrani kera da te ..." ako ništa drugo ono iz indirekta. Osramotila supruga dugačkim jezikom (needukovana u narodu poznato kao - neškolovana).

gaženje same sebe

26.12.2018 11:28

objasnite mi, molim vas, ŠTA ima majćina konobarska ljubaznost sa kijinim ponašanjem?

jebe mi se za jk

27.12.2018 11:15

jako je bitna kao toalet papir obrises pedu bacis i povuces vodu.