SLOMLJENA I NEUTEŠNA! Jelena je ovo donela iz Divnine kuće na Dedinje, a od jedne stvari se nikako ne razdvaja!

Ovako će sačuvati uspomenu na majku.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: E stock

Jelena Karleuša prenela je omiljene stvari pokojne majke Divne Karleuše u svoj dom.

 

Pop diva želi da sačuva uspomenu na svoju majku, koja je preminula 3. marta posle duge i teške bolesti. O tome više pročitajte OVDE.

Jelena će Divnine unikatne predmete, nakit, garderobu čuvati u posebnoj prostoriji.

"Jelena je slomljena, ali polako dolazi sebi. Tek sada postaje svesna realnosti i sve više oseća nedostatak majke. Prethodnih dana doživela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dve su, kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljka najviše volela i bez čega nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu, već želi da budu uvek uz nju jer će na taj način bar malo da oseti maminu pristutnost", otkriva izvor za Kurir i dodaje da će pevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke.

Divna Karleuša
Divna Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

"Jelena je od Divne dobijala vredne poklone, poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana", kaže jedna pevačicina prijateljica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi