JOŠ JEDAN IZAZOV Jelena i Duško se RAZDVAJAJU, a ovo je PRAVI razlog!

Da li će uspeti da sačuvaju brak?

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, Duško Tošić ovih dana su u centru porno skandala sa Ognjenom Vranješom, ali i ako ih mnogi razapinju, oni čuvaju svoj brak svim silama.

Jelena se juče pohvalila uspehom svog supruga, kom je fudbalski klub iz Kine ponudio još bolji ugovor sa neverovatnom zaradom od 8.500.000 evra godišnje!

Međutim, iako je ovo veoma privlačna suma, ako Duško pristane, to bi značilo da bi i naredne tri godine živeo u Kini, daleko od Jelene i ćerkica.

Podsetimo, danima javnost bruji o skandalu u porodici Karleuša - Tošić. Sve je počelo tako što je Duško pronašao Ognjenove poruke u Jeleninom telefonu, a kako se ona trudila da zaštiti porodicu i sebe, Vranješ je odlepio i odlučio da sve iznese u javnost. Prvo su isplivale skandalozne fotografije koje je Jelena vrlo brzo demantovala rekavši da je sve fotomontaža, a kasnije su isplivale i navodno njihove sms poruke.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

Jelena je po izbijanju skandala odmah sa decom otputovala kod supruga u Kinu, a početkom nedelje su se vratile u Srbiju kako bi se pevačica vratila obavezama.

Prvo javno pojavljivanje bilo je na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" gde se videlo da je vrlo potresena, nije želela da daje izjave a sa sobom je nosila kutiju nekih lekova.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi