PO NJU JE MILO ĐUKANOVIĆ SLAO AVION! Jami je NJEMU rodila ćerku! Zakazali su venčanje, a onda je pred udaju sve otkazala zbog jedne stvari! (FOTO)

Žarila i palila!

Jami
Jami, Foto: Screenshoot Youtube

Jasna Milenković Jami devedesetih je palila i žarila estradno scenom i bila je jedna od najpopularnijih pevačica u to vreme. Vlasnica hita "Čokolada" je najdužu diskografska pauza napravila je 2001. godinu kada se povukla sa javne scene zbog trudnoće.

Jami je tada rodila ćerkicu Leu, premda u to doba nije govorila o tome ko je otac njenog deteta, niti je par ozvaničio ljubav pred zakonom.

 

Ipak, šira javnost je imala priliku da ga upozna prošle godine i to u rijalitiju "Zadruga".

Naime, on se pojavio pred kamerama imanja u Šimanovcima kao podrška jednom od tadašnjih zadrugara - Anđelu Rankoviću, čiji je ujak.

Njegovo ime je Predrag Peđa Ranković, a po zanimanju je frizer.

Predrag Peđa Ranković
Predrag Peđa Ranković, Foto: Screenshoot Youtube

Iako je par pre skoro dve decenije želeo da stane pred oltar, Jami je shvatila da to ipak nije ljubav za ceo život, te su odustali od venčanja.

Podsetimo, Jami je imala aferu sa crnogorskim političarem Milom Đukanovićem. Pevačica je pričala da je Milo po nju slao privatni avion kako bi došla na nastup.

"Mila sam upoznala u hotelu "Crna Gora" u Podgorici. Tamo sam pevala na zabavama u "zelenom salonu". Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan... ma, predivan deo mog života! Te zabave su počele 1991. i pevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila", objasnila je Jami jednom prilikom.

 

"Sećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao", dodala je Jami. Mnogi su je kritikovali jer je neko vreme nije bilo u medijima, a ona je nedavno rekla:

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/Boris Pejović

"Mislim da sam primala dosta kritika zbog toga što me nema u medijima, a bila sam na terenu veoma aktivna. Kritike su bile toliko žestoke da je bilo i uvredljivih. Nisam želela da snimam ono što svi snimaju, čekala sam dobru pesmu".

Jami
Jami, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi