Iza kulisa proslave!

E. A. | vip 2016-11-25 23:13:41 2016-11-25 23:13:41

Nezaboravna „Alo!“ žurka trajala je do ranih jutarnjih časova...

Rajko Ristić

Predsednički kandidati se ignorisali!

Boško i Šule ignorisali jedan drugog. Ako je suditi po ponašanju Boška Obradovića, lidera Dveri, i Dragana Šutanovca, lidera Demokratske stranke, na „Alo!“ žurki, opozicija na predstojećim predsedničkim izborima ipak neće imati zajedničkog kandidata. Naime, iako su opozicionari sedeli jedan do drugog, nisu komunicirali.

Radikali došli u punom sastavu

Radikali u punom sastavu! Lider SRS-a Vojislav Šešelj je na „Alo!“ žurku poveo skoro čitav poslanički klub. Posebno je blistala poslanica Vjerica Radeta, koju nemamo često priliku da vidimo u elegantnom izdanju.

Tina se pomirila sa Zvezdanom

Folk pevačica Tina Ivanović, koja je pre nekoliko meseci imala turbuletan period u privatnom životu, kada su ona i njen suprug Zvezdan Ivanović neko vreme bili razdvojeni, na žurki „Alo!“ se pojavila ruku pod ruku sa njim. U vrlo provokativnom izdanju, Ivanovićeva je pokazala da je ponovo srećna u ljubavi sa Zvezdanom, koga je pre nekog vremena izbacila iz stana.

Milan nam pesmom čestitao rođendan

Poznati pevač Milan Mitrović bio je veoma raspoložen na proslavi „Alo!“. On se u jednom trenutku latio mikrofona i čestitao našem listu 9. rođendan. Nakon čestitke, Mitrović je otpevao jednu pesmu i sve goste podigao na noge.

Ceca i Dara opalile selfi!

Pevačica Dara Bubamara kasnila je na proslavu zbog poslovnim obaveza, a kada je stigla, smestila se pored folk dive Cece Ražnatović. Dara i Ceca su više od pola sata ćaskale o raznim temama, a ovu priliku su iskoristile i da se fotografišu za društvene mreže.

 

 

Redakcija „Alo!” najveselija!

Urednici i novinari redakcije dnevnog lista „Alo!“ odmorili su se na trenutak od dnevnih vesti i obaveza, pa su se provodili na proslavi. Nasmejani i raspoloženi, do kasnih sati su đuskali uz muziku. Proslavi su prisustvovali i bivši glavni i odgovorni urednici Ana Ćubela, Antonije Kovačević, Dejan Vukelić i Ivan Čorbić.

Expand player
Pogledajte više