Ivan Ivanović
Alo!/ Masanori Jošida
Ivan Ivanović

Screenshoot Youtube

Ivan Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što je Ivan Ivanović dobio šut-kartu sa TV „Prva“, a onda svoju emisiju preselio na „jutjub“, pa na TV „Nova S“, dao je sebi za pravo da vređe daleko uspešnije kolege koje se ozbiljno bave svojim poslom, a čije emisije njegovu ostavljaju na nivou statističke greške. 

Tako je Ivanović odlučio da udari na Nemanju Velikića, voditelja ružičaste televizije, i pokuša da ga ponizi u svojoj emisiji. Međutim, kada je dobio odgovor od daleko uspešnijeg kolege, izvređao ga je na najbrutalniji način, što se od njega i moglo očekivati. S druge strane, Velikić je ostao dosledan sebi i kulturno mu objasnio da njih dvojica nisu kolege, budući da Ivanovića pamti samo po emisiji u kojoj je vozio taksi.

Ivan Ivanović

Alo!/ Masanori Jošida

Ivan Ivanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- Veoma mi je zanimljiva emisija koja se emituje na Televiziji „Pink“ u pet ujutro. Počinje pre svitanja i služi tome da se Vesić počeše po svojim preponama i otrči u emisiju, kako bi držao predavanje u toj negledanoj emisiji, na još negledanijoj televiziji po pola sata. Razmišljao sam da baš zbog ove emisije moje kolege zapravo veoma žele da se pojave u biseru nedelje - rekao je Ivanović, aludirajući na Velikića koji je jedan od voditelja emisije „Jutro“ na TV „Pink“.

Nemanja je na svom Instagramu objavio snimak iz Ivanove emisije i napisao:

- Poslao mi prijatelj ovaj video i veoma sam se smejao! Žao mi je što moram da pominjem Ivana Ivanovića jer ga nisam gledao ni kada je imao milionsku publiku, a kamoli sad, kada mu je rejting 19.000 gledalaca. Potpuno je razumljivo da želite pažnju nekog ko radi prvi najgledaniji jutarnji program u Srbiji. Ružno je, Ivanoviću, što na uličarski i prostački način koristite javni prostor. Iako malobrojna, vaša publika to ne zaslužuje. I naučite da gledate na sat. Vesić je gostovao u 7.15. A sada odoh da spremam nove ekskluzive za vikend - napisao je Velikić, a Ivanović mu je odmah odgovorio, ne birajući reči.

- Nemanja, sisice, puzao si po hodnicima „Prve“ i ljubio nam ruke da te pustimo da se slikaš. Dok nisi poljubio pravu stvar pravom čoveku, pa eto te na „Pinku“ i mitinzima. Zašto se ti mešaš u nešto što te se ne tiče i gde nisi ni spomenut? Vodi ljubav s Vesićem u zoru, sve je to u redu. Samo, proći će sve ovo, gnjido ljudska - napisao je u svom prostačkom stilu Ivanović, a onda je dobio odgovor kakav sigurno nije očekivao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nemanja Velikic (@tvnemanja) on Aug 29, 2019 at 6:33am PDT

 

- Za razliku od vas, Ivanoviću, ja sam diplomirani novinar državnog fakuleta i nikada ni za šta nikoga nisam molio, puzio ni ljubio. Na TV „Prva“ nikada nisam radio, jedino na Televiziji „Foks“, kada sam vodio vesti. A vi ste, čini mi se, vozili taksi? Žao mi je vašeg medijskog posrnuća - napisao je Velikić u odgovoru, ali ni nakon toga se Ivanović nije zaustavio.

Ivan Ivanović

Printscreen

Ivan Ivanović, Foto: Printscreen

- Ako ti je stvarno do profesionalizma, prvo kod logopeda da ispraviš taj šprahfeler, a onda da prestaneš da lažeš narod svakog dana. To te sigurno nisu učili na fakultetu. Lizanje dupeta je privatna stvar, to svakako možeš da nastaviš - poručio mu je Ivanović.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Svako ko ima sposobnost da vidi lepotu, ne moze da ostari. Biramo najlepsu veceras u Grockoj. #miss #beautiful #friends #colleque #tvhost #suit #fashion

Објава коју дели Nemanja Velikic (@tvnemanja) дана 31. Јул 2019. у 1:16 PDT

Nemanja je dobio veliku podršku kolega na Instagramu, a prva među njima bila je njegova koleginica i dobra drugarica Dajana Paunović.

POVEZANE TEME: